Tinkivinkidipsi gak18 benim de arada bıçak gibi kesiliyordu sonra geri dönüyordu şu an 31+3 oldu korkmayın
Ecisbicis gak18 kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama gerçekten bu stresi kendinize yaşatmayın, 3 hafta önce aynıydım sürekli kendimi kontrol ediyordum, vücut hormonlara alışıyor belirtiler gidip geliyor. Bebeğim gayet iyi çok şükür
gak18 Ecisbicis haklısınız biraz dizginlemem lazım çok teşekkür ederim ❤️ bebişinize maşallah sağlıkla kavuşun inşallah
Ceydaaas1 gak18 benimde ilk yolk kesesi oluşmuştu sonraki haftalarda çağırmışlardi sağlıklı gebelik mi kese oluşmuş mu görmek için 7 . Haftdaa tam gözükür veta degerinjz artmaya devam ediyor mu
gak18 Ceydaaas1 beta değeri hiç baktırmadım kese göründükten sonra. en son 3 gün gecikmeyle 2400 çıkmıştı baktırdığımda 🥲
gak18 Glsn1 merhaba bizim 6+2 de gittim bugün gözüktü Allah’a şükürler olsun. Öncekinde alttan da karından da gözükmemişti şimdi karından gözüktü Darısı size ve tüm bekleyenlere olsun inşallah ❣️
Glsn1 gak18 aaaa çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah ben cuma gidicem inşallah güzel haberler alırım