Aysenur_0046 gak18 sende kanda pıhtılaşma vardır bekle canm bende senin gbi kese var bebek yok diye kürtaj edeceklerdi sağlıksız dediler sonda başka doktora gittim kalp atışını duydum küçük daha acele etme adet tarihimle uymuyor mesela benim gebeligim
gak18 Aysenur_0046 Allah korusun zaten bu da sağlıksız olursa 2. Olmuş olur genetik teste gideceğiz inşallah gerek kalmaz :(
gak18 rmysanur0919 ay sağlıkla kavuşun inşallah teşekkür ederim yanıtınız için bende de öyle olur inşallah 🥺❤️
Coktaze gak18 canım boş gebelik demek için çok çok erken 8 haftaya kadar bekliyorlar ben de boş gebelik geçirdim ama bende yolk kesesi yoktu kalbini bozma belirti hemen olmayabilir ben ikinci hamileliğimde çok endişeliydim yine mi aynı şey olacak korkusu vardı benim belirtilerim 8 haftadan sonra başlamıştı şimdi sona yaklaşıyoruz allahın izniyle sizin de 1 haftaya kadar gösterir kendini 🤲
gak18 Coktaze ayyy Allah sağlıkla kavuştursun bebişinize inşallah. İnşallah sizin dediğiniz gibi olur🥹🥹🥹🥹🥰🥰
Tinkivinkidipsi gak18 Ben şans eseri hamile olduğunu öğrendim belirttim yoktu vitamin değerlerime bakmaya gitmiştim her şeyi ayrıntılı bakalım demişler onu da yapmışlar öyle çıktı hamile oldum adetime de daha üç gün vardı
gak18 Tinkivinkidipsi sağlıkla kavuşun inşallah belirti olmayınca insan korkuyor ümit oluyorsunuz ☺️🥰
Tinkivinkidipsi gak18 hatta belirti vermeye başladığında mesela bir hafta belirti veriyor ikinci haftası belirtilerin tamamı gidebiliyor sonra tekrar geri dönüyor belirti gittiğinde de hemen korkmamak gerekiyor ben bir ara korkmuştum ama sonra belirtiler tekrar geri geldi
Ecisbicis gak18 daha çok erken canım, 6. Haftanın ortalarında anca başlıyor gözükmeye, strese girme🙏🏻
gak18 Tinkivinkidipsi ya sanki bende de yavaştan geliyor gibi ama psikolojik mi bilmiyorum kalp atışı duymadan rahat olamayacağım gibi 😢❤️ teşekkür ederim gerçekten
Tinkivinkidipsi gak18 ben 10.haftadan sonra belirti hissettim vitamin değeri için gitme sebebim sürekli uykum vardı aslında oymış belirti ama mide bulantısı hiç olmadı 8 aylık hamileyim neredeyse hiç olmadı bulantı ben bulantı bekliyordum herkesi farklı etkiliyor ben sürekli uyuyordum başka belirtim yoktı 10.hafta kasık ağrısı koku hassasiyeti metalik tat alma göğüs şişmesi vb oldu kalp atışını 7 haftada duydum belirti 10dan sonra net oldu kalp atışıyla belirtinin ilgisi yok hormonlarınızla ilgili
gak18 Tinkivinkidipsi inşallah dediğiniz gibidir kalbi durdu önceki gebeliğimde onda belirtiler bıçak gibi kesilmişti şimdi de belirti olmayınca endişelendim ama mide ekşimem çok fazla iki gündür bu belirti Mİ bilmiyorum ama biraz rahatlattı beni bu düşüncelerden
Glsn1 gak18 bende bugün gittim doktora 5+5 karından sadece kese gözüktü alttan bakınca da yolk kesesi gözüktü haftaya bida gel dedi bende endişeliyim daha önce boş gebelik geçirdim
gak18 Glsn1 merhaba bizim 6+2 de gittim bugün gözüktü Allah’a şükürler olsun. Öncekinde alttan da karından da gözükmemişti şimdi karından gözüktü Darısı size ve tüm bekleyenlere olsun inşallah ❣️
Tinkivinkidipsi gak18 benim de arada bıçak gibi kesiliyordu sonra geri dönüyordu şu an 31+3 oldu korkmayın
Ecisbicis gak18 kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama gerçekten bu stresi kendinize yaşatmayın, 3 hafta önce aynıydım sürekli kendimi kontrol ediyordum, vücut hormonlara alışıyor belirtiler gidip geliyor. Bebeğim gayet iyi çok şükür