Barlasmomyy Datlum bende de eğilimlisin dediler 2014 yılında çıktı sonradan bir süre çok rahattım bıraktım ilaç falan kullanmıyordum hamilelikte yeniden başladı muhtemelen önce de vardı çok şükür kontrollü ilerliyoruz şuan
rosatue Barlasmomyy Yaa benim de tam 34 haftalık olduğum gün doğum başlamıştı ansızın. Durdu şükür 36+6 olduk. Benim doktorum Mehmet İrfan Külahçıoğlu, batı hastanesi ile anlaşmalı. Düşünürseniz tavsiye ederim çok ilgili, bilgili bir doktor.
Barlasmomyy rosatue şimdi hatırladım evet bu doktoru önermiştiniz bana aradım 2 hafta sonraya randevum var kendisine tabii doğum başlamazsa o zamana kadar :)
Brcuburci Barlasmomyy banada uyu demislerdi bebek grce uyumuyor demediler 🤣miğde yanması oldu şok zamanlar uyumak ne mümkün ama çok güzel zamanlar teşekkür ederim insallah bir nefese dogurun☺️
Barlasmomyy Brcuburci yaaa Allah razı olsun çok sağ olun bende de şimdi yanma var ne uyku ne yemek yoğurt ve salatalık en yakın dostum oldu 😂
Barlasmomyy Datlum evet sizinde mi :) alıştım artık ya normalde de sağlıklı beslendiğim için çok zor olmadı aslında zaten nasipse son zamanlarım sonrası daha rahat olur benim için
Onurbunur Barlasmomyy peki kamu yada askeri personel indirimi yapıyorlar mı memorialde bilginiz var mı
Barlasmomyy Onurbunur evet yapıyorlar yanlış hatırlamıyorsam sgk lı olan ücretten %15 veya 20 oranında indirim yapılıyor
Ayse0434 Memorial Mehmet Şükrü budak doktorum çok memnunum orda doğum yapcam fiyat da sordum normalde 28 bin kamu indirimiyle 25 bin dediler ilk doğum olduğu için sezeryan ve normal doğum ücreti aynıymış 🥰
Ayse0434 Onurbunur benim ilk doğum olduğu için hiç sormadım açıkçası muhtemelen farkediyor o yüzden özellikle belirttiler ☺️
Onurbunur İyiymiş aslında 55 bin civarı yazmışlardı kimileri başka postta üzülmüştüm bende memorial yada genesis istiyorum
Barlasmomyy Ayse0434 sizin ne zaman doğum nasipse :) bana da öyle bilgi verdiler ilk doğumsa sezeryan veya normal farketmeksizin 25 dedi Gamze evsen için 23 küsüre düştü daha sonra fiyat kamu indirimiyle