Edaliii Barlasmomyy ben memorialde 2022 de kızımı dünyaya getirdim her şeyinden çok memnundum. Gamze akın evsendi doktorumda. Şimdi 33 haftalık gebeyim yine memorialden şaşmam. Dünya parktaki doktordan çok memnun kişi duydum ama normal doğum olacaklar için sıkıntı. Sancı katı ve odaları varmış sadece ebelerle kalıyormuşsunuz kimseyi almıyorlarmış :/
Barlasmomyy Edaliii evet maalesef öyleymiş sezeryan için karar verilirse Ömer hoca için oleyim ama normal doğum kararı verilirse Gamze evseni düşünüyorum. Devlet hastanesi nde İzmirli bir doktor var mükemmel biri bilgi ve tecrübe yönünden hastane koşulları uygun olsa hiç tereddüt etmeden o doktorda doğum yapmayı dahi düşündüm o doktor sayesinde erken doğum riskinden kurtuldum. Özelde gittiğim doktor bilemedi onun raporunu gösterince aaaa evet bu erken doğum riski dediler şok oldum anlayacağınız. Keşke devlet hastanesi temiz olsa özellere hiç gerek kalmaz
Edaliii Barlasmomyy hangi doktor acaba bende bazen oraya gidiyorum kontrol muayene için ama doğum yapmak için koşullar el verişli değil ne yazık ki. Ve hangi doktor nöbetçi ise o bakıyor doğum için :/ bir gece yattım bende o hastanede Rabbim düşürmesin çok berbattı
Barlasmomyy Edaliii Mesut bala diye bir doktor sezeryan olursa aslında doktor giriyor onun dışında vajinal doğum için kesinlikle uygun değil. Doktor planlı doğum olursa kendisi girebileceğini ona göre ayarlayabileceğini söylemişti şark bölgesinde devlet hastanesinde ilk defa böyle iyi ilgilenen bir doktora rastladım dediğim gibi kaygılandıran hastane temizlik koşulları özel odaları falan olsa keşke sizde mi tayincisiniz
Brcuburci Barlasmomyy valla bizde çok düşündük napsak ne etsek tayinciyiz bilgimiz yoktu batı hastanesinde Zozan hocaya gittim memnun kaldım hastanede temiz bence nornal doğum yaptım ben suyum geldi gittim direk odaya allimdim orda sancimi çektim sonra dogumhaneye gittim
Barlasmomyy Brcuburci zozan hocayı duydum ama gitmedim biz de tayinciyiz maalesef duyduğumuz kadar işte aynı sizin gibi Memorial en iyi koşulları sağlayan hastane dye biliyorum ya aslında normal doğum olsa diyabet falan olmasa bu kadar kaygılı olmam gider birinde yaparım doğumu diyabet olayı beni korkutuyor doğum sonrası yoğun bakıma girer mi vs kaygısı var o sebeple bu kadar araştırıyorum. Bir gün erken doğum sebebiyle hastanede yattım gün boyu korkudan bir şey yemememe rağmen şekerim yükseldi 😂 doğum korkusu da eklendi hayırlı olsun diyorum artık 😅siz ne zaman zozan hocada doğum yaptınız acaba yakın vakitte mi
Edaliii Barlasmomyy evet doğumdan 1 ay sonra gideceğiz inşallah :) Mesut doktor çok çok iyi evet sürekli yoğun il dışı hastaları bile vardı kapısında ama malum hastane koşulları :
supermom__ Barlasmomyy batı hastanesinde çalışan akrabamız var Zozan hocanın sezeryanlarina giriyor çok iyi hiç bir sorun çıkmıyormuş
Brcuburci Barlasmomyy bizde tayinciyiz Ocak ayında yaptım korkmayın inşallah guzrl gecer Allah yardımcınız olsun,☺️uyuyunbol bol 😅
Onurbunur Barlasmomyy peki kamu yada askeri personel indirimi yapıyorlar mı memorialde bilginiz var mı
Barlasmomyy supermom__ müsait bir zamanda arayıp bilgi alayım o zaman çok sağ olun Gamze evsen diye düşünmüştüm ama bakalım hangisi nasip olacak :)
rosatue Barlasmomyy Kullanıcı isminiz tanıdık geliyor. Daha önce de belki tavsiyede bulunmuş olabilirim, emin olamadım. Yakında doğum yapacağım ben de batı hastanesinde.
Barlasmomyy rosatue olabilir sizin de kullanıcı adınız bana tanıdık geldi muhtemelen konu hakkında konuşmuşuzdur sağlıklı bir şekilde kavuşmak nasip olsun ne kadar süreniz kaldı bizim erken doğum riskimiz var 34. Haftadayız :)
Barlasmomyy Brcuburci zozan hocayı çok öneren var bir de onu arayıp bilgi alayım bakayım çok teşekkür ederim :) hep öyle diyorlar uyku depolanan bir şey olsa keşke korkuyorum lohusa depresyonuna girmekten doğum korkusu geldi uyku beni terketti her gece rüyamda doğum yaparak uyanıyorum 😂😂siz de sağlıkla büyütün bebeğinizi ☺️
myangelson Barlasmomyy 22 yılında Diyarbakır Memorial de Aydın Ilgın da doğum yaptım çok memnundum doktorumdan tayin ile gitmeseydik bu doğumu da kesinlikle onda yapardım
Barlasmomyy myangelson Memorial de tüm doktorlar iyi ya kötü olanını duymadım temizlik açısından da çok iyi bir hastane teşekkür ederim tavsiyeniz için
rosatue Barlasmomyy Yaa benim de tam 34 haftalık olduğum gün doğum başlamıştı ansızın. Durdu şükür 36+6 olduk. Benim doktorum Mehmet İrfan Külahçıoğlu, batı hastanesi ile anlaşmalı. Düşünürseniz tavsiye ederim çok ilgili, bilgili bir doktor.
Brcuburci Barlasmomyy banada uyu demislerdi bebek grce uyumuyor demediler 🤣miğde yanması oldu şok zamanlar uyumak ne mümkün ama çok güzel zamanlar teşekkür ederim insallah bir nefese dogurun☺️
Datlum Doktorum Genesis de pınar hoca ama tayinciyim nerde dogurcam belli değil hocam dan çok memnunum
Barlasmomyy Datlum bende de eğilimlisin dediler 2014 yılında çıktı sonradan bir süre çok rahattım bıraktım ilaç falan kullanmıyordum hamilelikte yeniden başladı muhtemelen önce de vardı çok şükür kontrollü ilerliyoruz şuan