mrvksen Kudenova fitil 3 gündü ama akıntı sökme kaç gün daha sürüyor acaba sizinde öylemiydi hem fazlalaştı hemde rengi değişti anlayamadım o kadar değildi
mrvksen bebegimibekliyorum__ fitil 3 gündü ama akıntı sökme kaç gün daha sürüyor acaba sizinde öylemiydi hem fazlalaştı hemde rengi değişti anlayamadım o kadar değildi
Kudenova mrvksen ben sonra başka bi fitille devam ettim. Bu o kadar önemli değil çok endişelenmdyin. Fitil kullanmak zararlı değil. İsterseniz doktorunuza bi sorun.
mrvksen bebegimibekliyorum__ aksine sarı değildi fitil bittikten sonra sarılaştı ve arttı kaç gün beklemek uygun fitil bittikten sonra
mrvksen Kudenova fitil kullanmak endişelendirmiyorda artması ve renk değişimine takıldım birkaç gün daha bekleyip sorucam geçmesse
mrvksen bebegimibekliyorum__ normalde öyle değildide kaç gün sürer acaba sökmesi yada başka bişeymi vardır beklememmi gerek onu bilemedim doktora sorarım olmadı birkaç gün daha akıp bitmesse
Ruruu bebegimibekliyorum__ merhaba su an ayni durumdayim afedersiniz hamileligimin basndan beri sari akinti var ama o zamanlar tahlillerim hep temiz cikiyordu. Son zamanlarda su gibi ve icinde az birsey kremsi bir akinti basladi doktor da bu fitili verdi ama cok korkuyorum kullanmaya. Siz kac haftalikken kullandiniz acaba?
bebegimibekliyorum__ Ruruu korkulacak bi şey yok canım tehlikeli olsa doktor vermez, 28 haftadaydım galiba, kullandıktan sonra yanma yapıyor ama sonrasında rahatlatıyor
Tugce3939 12 haftalığım akıntım olduğu için kullanıyorum ama gece kullandım şuan hala kasığım da ağrı var acaba normal mi temizlediği için falan mı acaba
Ruruu Tugce3939 cok siddetli mi acaba? İlk kez kullandigimda ertesi gun bana da aynisi olmustu siddetli degildi
Ruruu Tugce3939 ilk gun bende de oldu sonra 1 gun ara verdim dun gece tekrar kullandim bugun birsey olmadi bu gece de 3. yu kullanacgim
Tugce3939 Böyle oturunca ağrı oluyor senin de öyle mi acaba 1 gün aramı versem bende oturunca oluyor ağrı yatarken ara ara korkuyorum ya