mrvksen Ne için ve kaçıncı haftada kullandınız ? Herhangi bir yan etki oldumu ve geçtimi şikayetleriniz ?
bebegimibekliyorum__ mrvksen sarımsı akıntım vardı 28 haftada kullandım iyi geldi sadece yanma yapıyor fitil bi kaç saat sonra geçiyor
mrvksen bebegimibekliyorum__ geri baya akıntı geliyordu sabah sulu akıntı problemide yaşadınmı doktorum bu yüzden verdi nasıl kullandın 3 gün üs üstemi yoksa aralıklarlamı
bebegimibekliyorum__ mrvksen evet sulu akıntı da vardı sarımsı kremsi de, içinde 3 tane vardı ben iki gece yatmadan kullandım biri hala duruyo çünkü iki yeterli oldu bana ilk gün kullandığımda fitil geri aktığında sarı akmıştı ikinci gün sarılık yoktu temizlenmişti
Mommy23 Bende 4 gündür kullanıyorum sarımsı akıntı olduğu için önlem amaçlı verdi doktorum 39+6 şu an
mrvksen Kudenova şimdi kaç haftalıksın birde nasıl kullanmıştın 3 gün üst üstemi yoksa aralıklımı sulu akıntı şikayetim için verdi ama geçirmiyorsa boşa kullanmış olucam
Kudenova mrvksen bence kullan belki bi enfeksiyon vardır.. valla 3 gün üst üste kullandım. Hatta yanmam geçmedi sonra penotran forte l kullandım. O da 7 günlüktü. Ben iki kere kullandım birinde 11 haftalıktım diğerinde 28 haftalıktım. Şuan 32 yim
mrvksen Kudenova fitilden sonra akıntı fazlalaştımı gün içindede devamlı geliyormuydu sanki arttı gibi geldide bana
mrvksen bebegimibekliyorum__ fitilden sonra akıntı fazlalaştımı gün içindede devamlı geliyormuydu sanki arttı gibi geldide bana
mrvksen bebegimibekliyorum__ aksine sarı değildi fitil bittikten sonra sarılaştı ve arttı kaç gün beklemek uygun fitil bittikten sonra
Ruruu bebegimibekliyorum__ merhaba su an ayni durumdayim afedersiniz hamileligimin basndan beri sari akinti var ama o zamanlar tahlillerim hep temiz cikiyordu. Son zamanlarda su gibi ve icinde az birsey kremsi bir akinti basladi doktor da bu fitili verdi ama cok korkuyorum kullanmaya. Siz kac haftalikken kullandiniz acaba?