Deryaa123 Begonvil15 yok yazmamıştın aa birebir aynıyız ikimiz içinde güzel haberler alırız inşallah canım ❤️
Grimsi Burcu__0506 canım senin progestan değeri hep aynı mi çıkıyordu yoksa o da mı 2 güne bı yükseliyor
Burcu__0506 Grimsi canım 2 günde bir bakılmadı bana şu ana kadar 4 defa bakıldı 10 altına düşmemesi lazımmış
Alya05 Melissarden bende yeni öğrendim Henüz 4+1 🥰 Şimdi gitsemde bişi görünmez 5 6 haftalık okunsa gidersem en azından keseyi görmüş olurum sabredip 7 haftaya kalırsamda Allah’ın izniyle kalp atışını duyarım
ebrununikizleri Melissarden bende 7+3 bebişide kalp atışınıda duyduk hamdolsun felaket bulantı halsizlik ve tiksinme var herşeyden ev işi yapmak istemiyorum resmen sizde öylemisiniz
Arasa ebrununikizleri bende aynıyım ama yapcak bsey yok yapmak zorundayım midem bulanmyor şuan kaynamla otryom
Grimsi Burcu__0506 yok kanda pozitif görür görmez başlattı doktorum şuan 4+2 günlük Haftaya Çarşamba kontrol var inşallah o zaman görürüz keseyi
Burcu__0506 Grimsi bana hap vermişti ama değer çok iyi gelince gerek duymadı keseyi görünce iğneye başlıcaz dedi
Grimsi Burcu__0506 anladım canım ben prof bı hematologa gitmiştim gebelik oncesinde tüm testleri yaptırınca o da demişti pozitif görür görmez başlayacaksin diye doktorumda oyle düşündü 10 günlük vuruluyorum işte
Burcu__0506 Grimsi banada öyle demişlerdi canım pozitifi görür görmez hemen iğneye başlıcaz diye ama şuan yapılan testlerde gerek olmadıgını keseyi görünce başlayalım dedi 2 doktor da aynısını deynce bende beklemeye karar verdim