Grimsi Burcu__0506 aslında doktor bana bı kez beta baktirdi sonra baktirma dedi ben kendim baktırdım dünde aklıma geldi progestoron da bakar mısın dedim baktırdım ve düşük geldi 10.7 Senin kaç canim
Snemrcan Burcu__0506 pazartesi akşam beta 129 du çarşamba sabah yani 36 saat somra 166 Çıktı normal mi
Esmasin Sat a göre bugün 7 haftalık olmam lazımdı doktor 6 hafta dedi ☺️ bugünde gördüm bebişi kalp atışını da gördüm
Deryaa123 Esmasin ayy çok güzel🥰 bende 5+6 da gideceğim 18 nisana denk geliyor randevum.Çok sabırsızım doğrusu bekleyemedim😀
Esmasin Deryaa123 evet insan nasıl iyimi diye düşünüp duruyor görmek istiyor çok güzel duygular bunlar🥰🙏🏻
Begonvil15 Deryaa123 canım daha önce sana yazmış mıydım bilmiyorum benimde 18 Nisan’da ilk randevum var ve o gün 5+6 oluyorum 😍
Seyda-06 Melissarden benimde 6+3 yarın görmeye gideceğim betam en son 7917 olmuştu inşallah kelp atışlarını görürüm
Grimsi Burcu__0506 maşallah senin çok iyi canim ben zaten progestan kullanıyorum inşallah sıkıntı olmaz günlük 400 mg aliyorum
Grimsi Burcu__0506 bı kez mi bakıldı peki sana canım yoksa beta gibi yavaş yavas mi yükseliyor progestoron da
Deryaa123 Begonvil15 yok yazmamıştın aa birebir aynıyız ikimiz içinde güzel haberler alırız inşallah canım ❤️
Grimsi Burcu__0506 canım senin progestan değeri hep aynı mi çıkıyordu yoksa o da mı 2 güne bı yükseliyor