Gizmmis Busravezeytin çok şükür bakalım şimdi kesemiz gözükecek mi içi boş mu olacak dolu mu stres bitmez ki
Semanur96- Busravezeytin 369 du.369 dan sonra reglimden 2 gün sonraki günde 369 çıkmıştı. Aradan iki gün geçtikten sonra tekrar yaptırdığımda 1850 çıkmıştı. Sonra bir daha yaptırmadım keseyi de 4+6 vajinal muayene ile gördük
Busravezeytin Semanur96- çok iyi maşallah sürekli kan vermek ve sonuç beklemek insanı strese sokuyor çünkü
Snemrcan Mehtap_00 pazartesi akşam 129,04 da bı gün sabah yani 36 saat arayla 166,14 Çıktı sizde nasıl yükselir mi
Mehtap_00 Snemrcan İnşallah yükselir düşük canınızı sıkmak istemem ama Allah’tan umut kesilmez bol bol dinlenin yumurta avakado muz tüketin inşallah sağlıklı gebeliktir
Busravezeytin ertonunannesi23 yok yaptırmadım cuma günü yaptıracağım doktor adet tarihin geçsin öyle yap dedi bugün bat çünkü
Nurbl Es_Es16 inşallah canım isterim yani 😁😁 yok daha gitmedim ne zaman gideyim bilmiyorum erken de gitmek istemiyorum ama görmeyene kadar da evhamlanıyorum sen gittin mi ne zaman gideceksin