zeynep0112 Ceren27 merhaba 22 haftalık hamileyim bende oğluşumun ismini Demir koymaya karar verdik 🩵🩵
Sevinc44 Ceren27 çevremde çok tatlı bi Alen var, erkek bebek çok hoşuma gidiyor ismi 🥰 bir de oğlum olsaydı Emir, Eren, Kaan isimlerini düşünüyordum
Gizem1504 Sevinc44 bende eren koyacağım oğlum olacak. Emir yada eren düşünüyordum eren baskın geldi☺️💙
Kikiriki Ceren27 Deniz, Cihan, Yankı, Ekin, Tuna, Çağan, Erdem, Taylan, Erinç, Semih, Olcay, Kıvanç, Ali, Altan
seymanuurr Loveis 12. Haftada gitmiştik baya netti yani eşim ultrasonda çocuğun başı neresi bilmez anlayamaz ama çok net görmüştük doktor da net demişti ama 15. Haftada %90 kız dedi 😂😂
Loveis seymanuurr bizde çok net gördük ama değişmez diye düşünüyorum. Net pipiyi ve testislerini gördük 😂 Gece senin yorumundan sonra tekrar izledim acaba mı diye
ddefnos Ceren27 Oğlumun adı Yağız çok efendi ve ağırbaşlı bir çocuk oldu ismiyle alakasi var mı bilmiyorum ama ben çok beğenerek koymuştum 🧡 ikinciye hamileyim cinsiyeti belli değil Arden ismini beğeniyorum ya da klasik Ege, Efe olabilir
brnaksyince Hppymm bende oğlum olsaydı bunlardan birini koyacaktım hatta ikisini birlikte koymayı düşünmüştüm 😄 çok beğeniyorum. Oğlunuza da çok yakışır ismi hangisi koyarsanız🥰
Selenavci63 Birannelikmeselesi oğlum olursa adı yalın olacak yalın isminde birinin kesinlikle anlattığınız gibi olacağını düşünüyorum 💖💖
Birannelikmeselesi Selenavci63 annemde bana hamileyken bir tanıdıklarının oğlunu görmüş. 90lı yıllarda 20 yaşlarında bir gençmiş. Adı Yalınmış ve diyor ki “o kadar temiz yüzlü, efendi bir çocuktu ki. Erkek çocuğum olursa kesinlikle Yalın olacak adı. “ demiş 🥰
Selenavci63 Birannelikmeselesi yaaa şuan o kadar daha çok emin oldum ki isimden 💖 9 haftalığız şuan bakalım cinsiyetimiz neeeee😍🤍
Girlmama Tini_minii cok guzel bir isim bence bir annenin ogluna kiyabilecegi en anlamli isim anne icin saglam sancak olan bir oglan…
Birannelikmeselesi Selenavci63 sağlıkla huzurla gelsin inşallah. 🥰 ben diyorum hep kardeşimin adı olmasa kesin Yalın koyardım diye. Bakalım kız kı gelecek erkek mi size😍😍😍