Ceren27 Kızlar istemediğim isimleri biliyorum böyle alp alparslan göktuğ ne bileyim mirza miraç tarzı isimler istemediğimi biliyorum daha farklı isimler istiyorum öneriniz var mı🥹🥲
Birannelikmeselesi Selenavci63 kardeşimin adı 🩵 çok efendi bir çocuk oldu küçüklüğünde, büyüdü ve çizgisini asla bozmadı. Adıyla güzel yaşasın oğlunuz 🩵
Tini_minii Girlmama yeğenimin adı tuğberk ☺️ ilk söylendiğinde çoğu kişi anlamıyor ama olsun değişik bir isim 😅
Janssue Ceren27 Ben uzun zaman karar vermeye çalıştım artık karar verdiğim icin diger begendigim isimleri asagiya bırakıyorum 🥹 Karel Meriç Arel Yağmur Akay Bora Taylan Arven Deniz Adin Ege Arin Aren Çağdaş Bora Anıl Doruk Alp
seymanuurr Bize ilk cinsiyeti erkek gördüklerinde eşim ile Zeyd ismini çok istemiştik, sonra kıza döndü koyamayacağız 🤭 ikili düşünürseniz Aslan Zeyd veya Zeyd Ali vs de hoş gelmişti naçizane 🥰
Loveis seymanuurr erkekten kıza nasıl döndü 😂 net pipiyi göstermiş miydi bir de erken haftalarda mıydı
Selenavci63 Birannelikmeselesi oğlum olursa adı yalın olacak yalın isminde birinin kesinlikle anlattığınız gibi olacağını düşünüyorum 💖💖
seymanuurr Loveis 12. Haftada gitmiştik baya netti yani eşim ultrasonda çocuğun başı neresi bilmez anlayamaz ama çok net görmüştük doktor da net demişti ama 15. Haftada %90 kız dedi 😂😂
Girlmama Tini_minii cok guzel bir isim bence bir annenin ogluna kiyabilecegi en anlamli isim anne icin saglam sancak olan bir oglan…