senatss Kızlar erken doğum riskim çok yüksek ciğer geliştiricilerimde vuruldu 4 doz o yüzden bebeğime aldırabildipim kadar kilo aldırayım barş diye düşünüyorum bunlar çok kilo aldırıyor diyorsanız lütfen yardımcı olurmusunuz
Ebru_ebru senatss Ceviz , süt , muz, kaşar peyniri tüketebilirsiniz ☺️sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallah 🙏
Girlmama senatss o bebege gore degisiyor 1 hafta sadece etle beslendim cok az kilo almisti o kadar avokado, kasar, sut, ceviz vs yiyodum ise yaramiyordu son 2 haftada kilo aldirdim bebegime o da yumurta ve kefirle oldu
cerengeredeli senatss ben hamilelikle beraber çok yumurta yemeye başladım. İki günde bir iki tane yiyorum ve kilosu şuan gayet iyi. Yumurta kaşar ceviz falan ye bence
Moomtoobee Girlmama aynen tamamen genetik bencede ben hepsini tükettim ama zor 3 kiloya ulaştı 38. Hafta da
senatss Ebru_ebru aminnn amin haftasına göre kilosu az değil aslında ama işte erken doğum çok yüksek olduğu için aldırabildiğim kadar kilo aldırmak istiyorum
yagmur_17 senatss canim her bebege yarayan seylerde farkli oluyor simdi genel olarak avokado muz kefir deniliyor ama haslanmis yumurta bende onlardan daha cok etkili olmustu meyve kendimde cok severim gunluk bir porsiyon surekli tuketirim
senatss yagmur_17 evet haklısın gerçekten işe herşeyi denemeye çalışıyorum birde sizlere sormak istedim 26 hafta 900 gramız o yüzden
Eliffffkkkkkk senatss kabak çekirdeği, avakado, muz, süt, yumurta, kaşar peyniri, meyve, yoğurt, kefir.
senatss cerengeredeli şu an normal diyorlar ama erken doğum riskim çok fazla o yüzden aldırabildipim kadar aldırmak istedim