Bizde isim konusu şöyle oldu eşim cimsiyet belli değilken bile bence kız hissediyorum diyodu ve hep kız isimleri araştırıyodu. Sonra almilata karar verdik. Cinsiyeti 4 aylıkken öğrendik öğrenene kadar eşim hep canım kızım almilam diye karnımı sevip dururdu. öğrenir öğrenmez kız geliyoo almilaa geliyoo diye aradı anasını. Tabi bunlar şok😂 ney kim anlayamadık falan dediler ama sesleri gitti resmen 😂 eşimde almila işte adı belli dedi. Neyse ertesi gün eltimgille beraber yemeğe gittik benimle hiç konuşmuyolar halbuki hiç öyle küsme huyları da yoktur ama aleni küsmüşler belli. Sofrada yemek esnasında bi anda ortada hiçbişi yokken kvalidem eltimin kızına “adı güzelim benimmm adı güzelimmm” ohh ye yee sizin için yaptım dedi😂😂😂😂 herkes şok meğer eşimin diğer abileri her çocuktq hep bi fikir danışmışlar biz emri vaki yapmış olduk. Doğum yaptığım gün çocuğum yoğun bakımdayken kpederim durduk yere isim düşündünüz mü dedi eşimde belli ya zaten dedi yok hayır canım belki bi daha düşünürsünüz diye sordum dedi eşimde ertesi gün sabah erkenden gitti almila diye kimliğini çıkarttı