yeni_anne2 Merve-metin zatenn ev işi yemek temizlik çocuk eş gün bitiyor nasıl gece nasıl günduz oluyor hiç bilmiyorum 🤣 Biraz buraya bakıyorum da kafam dağılıyor 😅
yeni_anne2 Merve-metin zorr zorr valla bacım ben afedersiniz bazen lavaboya gidemiyorum ağlıyor sürekli diye Allah yardımcımız olsun inşallah 🌸🌸
Merve-metin yeni_anne2 amin inşallah canım 🙏🏻 valla lavabo bile lüks kaldı artık eşim eve geldiğinde veriyorum kucağına duşa girecem diyorum zaten ağladığı için sürekli girmemle çıkmam bir oluyor 😂 alıştım artık diyelim gülüşüne bütün herşey unutuluyor valla
2cocuk2kopek yeni_anne2 😅😅 ben post açmadan önce bi açılanlara bakıyordum ama belki ondanda olabilir 🙈🙈
yeni_anne2 2cocuk2kopek benn öyle bir şey varr bilmiyordum işte ne bilim😅 çok sonradan öğrendim Artık bişey olunca ordan bakıyorum ondan açmıyorum 🤣😅
5134 yeni_anne2 0 hiç post açmadım benim soracağım konuyla alakalı benzer postları okuyorum 😂hazirami konuyorum bilemedim şimdi hakkınızı helal edin postu açabilirim 😂😂
yeni_anne2 5134 benn o olayı çok sonradan öğrendim bilseydim bende bu kadar açmazdım😂 Bisey olunca eski açılanlara bakıyorum ilk artık 😅😂
yeni_anne2 Merve-metin kesinlikle öyle 🥰mesela sende de sürekli uyusa bille başka odaya gidince ağlama sesi geliyor mu 🤣😂 oysaki gelip bakıyorum uyuyor artık tamamen kafa gidiyor