yeni_anne2 Kızlarr az önce profilim de düzenleme yaparken açtığım post tartışma sayılarını gördüm ne çok post açıp soru sormuş maşallah 🤣😅🤣😅 İlķ gebelikti herşeyi merak edip araştırıp soruyordum haliyle 291 benim sizin kaç 🤣😅
-_MorKaka_- yeni_anne2 burda 8 kidste 164 orda daha aktifim 12451 yorumum var orda burda pek aktif değilim🤭
-_MorKaka_- yeni_anne2 ben burayı ilk hamileligimde biliyordum ama forum kısmını bilmiyordum yeni kesfettim sayılır 😂
yeni_anne2 tatlibebegim_ maşallah size pembe kalp alınmış belli zatenn😅😅 Kaçta veriliyor benım daha varr mıı🤣
Merve-metin yeni_anne2 evet o şekilde duruyor ama doğum yaptığımdan beri her gün giremiyorum arada giriyorum 😂
yeni_anne2 Merve-metin valla bende anca uyursa boş vaktimde aklıma gelirse bakıyorum yoksa bende giremiyorum pek 😊
Merve-metin yeni_anne2 evet canım aynı durumdayız aklıma gelirse giriyorum yoksa hiç vakit bulamıyorum ☺️
yeni_anne2 Merve-metin zatenn ev işi yemek temizlik çocuk eş gün bitiyor nasıl gece nasıl günduz oluyor hiç bilmiyorum 🤣 Biraz buraya bakıyorum da kafam dağılıyor 😅