2boysmother 12+2 haftalığız 🥰 21 aylık oğlum var 🧿Henüz cinsiyetimiz belli değil, nasip olursa Perşembe günü özel hastanede öğreneceğiz 🤩 Sizde durumlar nasıl, kaç haftalık oldunuz, cinsiyetiniz belli mii vs. Sohbet postuuuu 🥳
minismom 2boysmother 10+5 iz cinsiyet belli degil salı gunu 2 li test icin gitcem bi kızım var bu 2. Gebeligim
-_MorKaka_- 2boysmother 13+1 olduk daha cinsiyetimiz belli olmadı,heyecanla bekliyoruz bakalım,ilk kızım 3 yaşında 🥰
2boysmother minismom ikili testi ben kabul etmedim. Düşünmüyorum 🤗 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏼
Ciftci16 minismom. Aaa bende 10+5 benimde ikinci gebelik 3 yaşında Bi kızım var Siz ne hissediyorsunuz ikinciyi cinsiyet olarak
Sudence_ 2boysmother ben de çok kararsızım sonuç olumsuz çıkıp sağlıklı doğum yapanları okuyorum ama negatif bir şey çıkarsa hamilelik zehir olur diye korkuyorum
minismom Ciftci16 benim kızımda 2 yasında erkek hissediyorum ama saglıklı olsunda ne olursa olsun 😊 sen ne hissediyosun
Ciftci16 minismom ya ben de erkek hissediyorum ama çevremde herkes erkek diyor ultrason fotoğrafını hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da 🫠