yesildeniz_ Eldgrn sonucunuzu merak ettim. Albi yapmıştım daha önce kuruma çizgisi bile çıkmamıştı bugün ilk dakikalarda ışıkla görünen çizgi çıktı sonradan kuruma çizgisi çıktı.
Eldgrn yesildeniz_ Bence kuruma çıkarıyor. Bak bu altta attığım foto da çıkan sonuç ile bu gün yaptığım sonuç arasında dağ farkı var. Dedim kuruma değildir bayağı belli tabi sonradsn bu hale gelmişti test 10 dk içinde birşey yok gibiydi bu gün yaptığım da hayali çizgi çıkardı sonra kurumaya döndü. Al-bi de bizi yolda bıraktı. Birazdan bu gün yaptığımı atarım. Eldgrn
Eldgrn yesildeniz_ Deletedmom_789 0 çıktı gebelik yok, al-bi marka da çıkarıyor kuruma, benim şaşırdığım bayağı pembe haline getirdi. Freely strip Al-bi kaset Days doctor erken gebelik Hepsi silik çıkardı. 10 dk içinde hayalî sonra 2. Kendini belli etti. Sunsun9
yesildeniz_ Eldgrn ama baya belirgin duruyor bilemedim. Üstteki strip testte pozitif görünüyor hepsi mi hatalı çıktı
Eldgrn Bu gün yaptığım bu şekilde sonradan gözün gördüğü kuruma çizgisi çıkardı şimdi ne durumda bilmiyorum ama müsait olunca kamera çekerse kuruma çizgisini atarım
Eldgrn yesildeniz_ İşte aklımı karıştıran onlar oldu bayağı belirgin ama bunlar hep 10 dk sonrasında çıktı. Eğer olsaydı bu gün yaptığım testte kendini göstermesi lazımdı 2 gün önceki testler bunlar
Eldgrn yesildeniz_ Ay allah korusun ben istemiyorum şuanda olmasın. Rabbim isteyene hak edene nasip etsin 1 kızım var şuanda ondan pek hazır değilim 2. Bebeğe
Sunsun9 Eldgrn sevindim senin adına zaten gebelik istemiyordun. Ben bugün vision diye bi markanın yaptım silik çizgi çıktı hala kan vermedim
Eldgrn Sunsun9 çok şükür canım, keske j özelde verebilirsen daha hızlı ve istediğin zaman verebiliyorsun. Sağlık ocağı zamanını kaçırabiliyor insan. Böyle sürekli test insanın beynini yiyor.