Grimsi Snemrcan çok güzel diğer ölçüm güzel geldi 7 Nisan :8.2 9 Nisan:29.2 11 Nisan:66.5 13 Nisan: 117.2 15 Nisan: 312.2 geldi artık tabiki bıraktım bende haftaya inşallah keseyi görmeye gideceğiz
Snemrcan Grimsi hayırlı olsun canım benim bende yarın tekrar kan vereceğim bana da dua et güzel artmış olsun
Grimsi Snemrcan amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kucağımiza alalım senin nasıl ilerliyor beta değerin
-zhr-1 Sizin artış gayet iyi dış gebelikte artış ve düşüş olur yada 1 sayı artış olur ben dış Gebelık yaşadım o korkuyu biliyorum içini ferah tut hersey yolunda sende 🌸
Grimsi -zhr-1 Allah razı olsun canim çok teşekkür ederim son ölçümde de baya iyi geldi değer inşallah haftaya keseyi görebilirim 🌺😊
Snemrcan Grimsi pazartesi akşam 20:00 da 129,05 Çarşamba sabah yani 36 saat sonra 166,14 bide yarın gideceğim
Snemrcan Grimsi çalıştığım için sabah gidemedim sürekli izin alamıyorum doktorum saat farkını göz önünde bulunduracağını söyledi
Grimsi Snemrcan anladım canım ilk pazartesi akşam vermişsin cuma akşamda versen olur aslında yani bu akşam da verebilirsin bence böyle daha sağlıklı olur kafan karismaz
nazli0306 Kayra61 29.04 407 01.05 652 Bugünki sonuç 988 doktor ya dış gebelik yada kimyasal dedi bana😔
sadbut Grimsi gayet iyi bence dıs gebelik olsa bi artış bi azalma tekrar artıl olur benimse tam 2 katı olmamısti bi değerim 20 sayı falan farkediyordu cok sukur saglıklı gebelik %60 artısı bile saglıklı goruyorlar artık