Grimsi 7 Nisan. : 8.2 9 Nisan : 29.2 11 Nisan : 66.5 13 Nisan : 117 . 2 13 Nisan yani bugün adet günüm bugün 2 katı artış olmamış acaba dış gebelik vs olabilir mi çok tedirgin oluyorum
sadbut Grimsi gayet iyi bence dıs gebelik olsa bi artış bi azalma tekrar artıl olur benimse tam 2 katı olmamısti bi değerim 20 sayı falan farkediyordu cok sukur saglıklı gebelik %60 artısı bile saglıklı goruyorlar artık
Grimsi 1devaannesi bugun bat olunca daha yüksek bekliyordum 2 kat bile artmamis inşallah her şey yolundadir evet 2 gün sonra tekrar vereceğim inşallah 😔
Grimsi Sengul2256 inşallah iyidir canım 2 gün öncekini akşam 9 buçukta vermiştim Bugün de akşam 6 da verdim canım
Sengul2256 Grimsi tamam o zaman canım hiç sıkma canını doktorum bana aynı saat olmasına dikkat et demişti
Kayra61 Benim de bat 12 11 nisan 196 13 nisan 636 çıktı Ancak bu değerler kişiden kişiye değişiyormuş senin geç döllenmedir belki artış çok güzel çünkü hep ikiye katlamış ☺️
nazli0306 Kayra61 29.04 407 01.05 652 Bugünki sonuç 988 doktor ya dış gebelik yada kimyasal dedi bana😔
Tubatgn Dış gebelik betada belli olmaz. Geç döllenmede değil. Battan önce öğrenmişsin. Herkesin betası ve artışı bir olmaz. Gayet artıyor. Salı günü tekrar kan ver.
Grimsi Tubatgn teşekkür ederim evet tekrardan vereceğim umarım her şey yolundadır. Dış gebeliklerde de beta artışı fikir veriyormus o yüzden sordum