Nur19977 Alya05 sanırım öyle olacak malesef bi sorun heralde 7 aydır olmuyor yumurtlama günlerini takip ettiğim halde
Alya05 miracsmom_ bide çok uykum geliyor bu ay ful uyudum gece gündüz 😀😀 Uyku + üşüme + mide rahatsızlığı bu üçü vardı bende
minaa_2356 Alya05 daha adetime var 30 günde bir oluyorum bat 17 olması lazım 28 günde bir görünüyo döngü yani yarın olmam lazım erken mi diye test geç pozitif verdi diye düşünüyorum
Alya05 Nur19977 vala canm hiç yumurta falan şu kısmeti gelmişse olur. Bak ben bu ay hiç beklemiyordum çünkü hiç birliktelik olmadı adetten 3 gün sonra bi kez oldu onun dışın hiç olmadı ve bu ay hamile kaldım
Nuriay Alya05 aleykum selam vAlla bende geçen ay kimyasal oldu yarın bat bugun test yaptım kuruma çızgisi gibi bişi yarın erkün gebelik testi yapıcam bu ay ultrasona da girmiştim yumurtam vardı 22 mm çatladığını düşünüyorum degerlündirmiştim
Nuriay Alya05 hayır canım bende iki çocuk var ve 5.6 gebelik oldu o yüzdenmi nedir bilmiyorum ama artık hamilelik belirtisi olmuyor birde6 haftadan sonra ben gebeliği ögrendikten sonra oluyor
pluviophilep7 Alya05 bat 13 , bugün adet olmadım. Özelde 6 nisanda kan verdim <0.100 çıktı sonra 11 nisanda devlette verdim 5.92 çıktı bugün yine özele gittim 3.01 :( sanırım gebelik başladığı gibi sonlandı. Daha önce bunu yaşayan oldu mu aranızda
Alya05 pluviophilep7 kimyasal gebelik oluyor canm Benm uzun zaman önce kan verdim 9 çıktı yani pozitif sonra regl oldum
Cokistersengelerbence pluviophilep7 ben canım eylülde kimyasal geçirdim. İlk öğrendiğim değer 12ydi. Sonra 8 e düştü tam gününde de regl oldum.
pluviophilep7 Alya05 önümüzdeki zamanlarda artık. Üzüldüm ama sağlıklı bebeklerimiz olsun umarım ileriki günlerde inşallah
Alya05 pluviophilep7 tabiki öyle canm ben 8 ay önce 14 haftalık bebeğimi kaybettim ağladım falan ama doktor bana dedi sağlıksız bebeklerde kalp durması oluyor. Oturdum şükrettim Allaha. Rabbim herkese sağlıklı Salih bebek nasip etsin
pluviophilep7 Alya05 çok geçmiş olsun , dediğiniz gibi allah sağlıklı ve iyi niyetli çocuklarımız olmasını nasip etsin , her şeyde bir hayr vardır