Nur19977 Alya05 ay çok sevindim hayırlı olsun kuzum benimde tem rengi kahve arası lekem geldi yarım saat önce kesildi sonra beklemedeyim
Alya05 Nur19977 saol cnm Allah razı olsun inş sağlıkla ilerlesin Rabbim Sanada bu güzel haberi versin inşallah
Alya05 G12s_18 2 kızım var canm Bide ekim ayında 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Biliyormusun şuan uygulamada 41 haftalık görünüyor Kısmet değilmiş
minaa_2356 Alya05 bat 16 şimdi test yaptım negatif 5dk bekledim çizgi yok ama göğüs hassasiyetim 10 gün önce başladı normalde adete 2 gün kala hassasiyet oluşur testin markası ovula
Alya05 miracsmom_ midem baya rahatsızdı canm bazen bulanıyordu bazen ağrıyordu. Ama normalde de mide ağrısı çektiğim için belirti olarak düşünmedim hiç Bide bu ay feci şekilde üşüme tuttu beni sürekli üşüyorum ve ayaklarım ısınmıyordu
Alya05 miracsmom_ bide çok uykum geliyor bu ay ful uyudum gece gündüz 😀😀 Uyku + üşüme + mide rahatsızlığı bu üçü vardı bende
Alya05 minaa_2356 Benm hemen belirdi bi iki saniyede Ama 15 dakika geçerlimi bilmiyorum 🤷♀️ başka test yapın isterseniz
Nur19977 Kızlar benimde bat yarın 1 saat önce kahve leke geldi ten rengi kahve karısık peceteye sildikçede geliyor tuvalette
minaa_2356 Alya05 daha adetime var 30 günde bir oluyorum bat 17 olması lazım 28 günde bir görünüyo döngü yani yarın olmam lazım erken mi diye test geç pozitif verdi diye düşünüyorum