yesildeniz_ Asill01 ben yaptırmadım daha arkadaşım Hataylı o da yaptırıyormuş bana da söyledi. Gidelim yaptıralım sana da diye ama gidemedim daha
Asill01 yesildeniz_ bu ay bnde bütün herşeyi yaptım hacemat göbek çekmesi göbeğe kupa histereskopi refleksoloji yaptırdm yapılmayan kalmadı bakalım sonuc ne olcak
Asill01 yesildeniz_ inşallah isteyen herkese nasip olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sen nerde yaşıosn hataya yakınmısın
31415926Er yesildeniz_ inşallah bu son olur dua ederim sizin için Rabbim yüzünüzü güldürsün. Nur yüzlü bebekler nasip etsin
yesildeniz_ 31415926Er yaa Allah razı olsun çok teşekkür ederim belki sizlerin duası kabul olur da nasip olur bu kez
yesildeniz_ Kızlar bugün tekrar muayene oldum. Kan değerlerim hâlâ biraz yüksek çıkmış. Yarın tekrar kan verip başlamayı düşünüyordum ama bugün zatürre oldum tekrar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Erteleye erteleye 6 ay geçti
Sehriban_30 yesildeniz_ Çok geçmiş olsun sabret Allah geciktiriyor da güzelleştiriyordur inşallah dikkatli ol beslenmene dikkat et
yesildeniz_ Sehriban_30 sağolun önce kendi sağlığım deyip erteledim. Tayinciyiz bu yıl ne zaman başlarız hiç bilmiyorum
Masal0018 yesildeniz_ Ben başladım yumurta geliştirme aşamasındayım perşembe günü yumurtalarım toplanacak inşallah hayirla sonuçlanır her birimizin süreçleri 🙏
Sehriban_30 Benimde randevum yarın a ama adetim başlamadı gelmeyecek diye korkuyorum 😂adetim başlar ve bir sıkıntı çıkmazsa başlıyorum bende hayırlısı ile
yesildeniz_ Sehriban_30 normalde adet olmayalım hamile olalım diye stresle adet olacak mıyız diye bekleriz. Tedavi öncesi de bir türlü adet olamıyoruz 😊 geçen ay gittim doktorun muayenesinden sonra başladı.
Sehriban_30 yesildeniz_ evet yaa normalde adetlerim düzenlidir zaten.Gecikswde hamile olmuş olayım diye dua ederdim şimdi de tedavim aksayacak başlasın diye dua ediyorum
yesildeniz_ Sehriban_30 bende öyleyim tedaviden önce ne yesem ne içsem de hemen söktürsem diye çabalıyorum