yesildeniz_ Asill01 bunun faydası varsa bile burda bunu yapan birini bulamam ki. Göbek düşmesi var mı bilmiyorum ona bakacak birini bile bulamadım. Ama araştıracağım inanıyorum böyle şeylere
yesildeniz_ Ayssa202 tüp bebek merkezlerinin hepsinde farklı fiyatlar veriyorlar. Ama ortalama 100 bin diyebilirim
Asill01 yesildeniz_ bi sor istersen bn hacemat yaptıktan sonra göbeğime komple kupa yaptı kadın 20dk kupalar kaldı aobra cıkardı sadece göbek deliğime tekrar yaptı hissettim damarın atmasını ama bittiğinde
Ayssa202 yesildeniz_ bizim bir akrabamız tüp bebek yapmıştı olmamıştı göbek düşmesi olmuş onu kaldırınca hemen hamile kaldı. Bende gittim kadının yanına ve bana şey dedi göbeğin düşmüşse yani mazge tüp bebek bile tutmaz
Asill01 yesildeniz_ ilaçlar hariç bnm yaptırdıgım merkez 150 bin ilaçlarda zaten toplam 50 55 bini buluyor
yesildeniz_ Asill01 yumurta toplama ve transfer ücreti 150 bin mi😳 çok pahalıymış ekstra tedavi mi uygulandı
yesildeniz_ Asill01 tekrar yaptırdığımda sorayım belki yapıyordur. Genelde bunu yapanlar eski insanlar oluyor hacamat yaptırdığım kadın genç biraz yaptığını zannetmiyorum ama sorayım
yesildeniz_ Ayssa202 arkadaşım var hataylı orda bir kadın yapıyormuş. İlk fırsatta oraya gitmeyi düşünüyorum. Bütün tuşlara basıyorum bakalım ne olacak
Ayssa202 yesildeniz_ muhakkak yapın çünkü sperm ve yumurtanın buluştuğu noktada oluyormuş ve döllenme olmuyormuş
yesildeniz_ Asill01 ben yaptırmadım daha arkadaşım Hataylı o da yaptırıyormuş bana da söyledi. Gidelim yaptıralım sana da diye ama gidemedim daha