Queenhera Nidazzyaaa bende merakla bekliyorum. Doktorum çarşambaları ameliyat yapıyormuş. Bu yüzden tahminim 14 Mayıs 21 Mayıs ya da 28 Mayıs falan. Bekleyip göreceğiz ☺️
Kur Nidazzyaaa ay sağlıkla gelsin inşallah benimde Salı randevum var doktora sorucam bakalım gün verecek mi 🙏🥰
Neviclek zaman0686 zaman0686 25 Mayıs hafta sonuna denk geliyor özelde doğum oluyor mu o tarihte bende 32+3’üm sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤗
snylyy Neviclek ben doktorumdan o gün olmasını istedim olur dedi ama pazarg gününe denk geldiğini görünce aa dedi olmaz o hün sadece acil doğumlara bakılıyor anestezi doktorları vs olmuyor dedi acil bir durum olursa evlerinden geliyorlarmış
Bezelye1 Nidazzyaaa bizde bugün 32 olduk çarşamba günü kontrol var gün verir herhalde doktorumuz bizede🥹
zaman0686 Bezelye1 benim doktorum ayarla benim için sıkıntı olmaz dedi özel de olacak doktorum dışardan özel hastaneyi kendi ayarlıyor
tecrubeliiannee Nidazzyaaa ne güzel erkenden gün almışsınız en son 30. Haftada gittim bi daha su haftada gel demedi 34 de giderim sanirim inşallah gün verir
Neviclek snylyy bende de ultrason kâğıdında 25 Mayıs yazıyordu şaşırmıştım. doktor ama hafta sonu yapmayız ya 23 Cuma yada 26 pazartesi dedi bakalım ama normal doğum içinde bekliyorum aslında hakkımızda hayırlısı olsun
guneykeremsmom Nidazzyaaa yanlış anlamazsanız neden öyle gün aldınız? 38 haftalığını doldurmasını beklemediniz meraktan soruyorum
Nidazzyaaa guneykeremsmom Bebeğim önden gidiyor kilosuda güzel doktorumuz sorun olmaz dedi bide babamızın doğum gününe denk geliyor tam :)
Bezelye1 zaman0686 yaa çok iyi bende 25 mayıs istiyordum ama haftasonu olunca suya düştü 26 ya da 28 i falan olabilir dedi doktorum