tombikdoner22 Hilossssss orası öyle de erkek çocugn peşinde koşcak enerjim hiç yok 😅 kızım sakin kendi kendine oynar hiç zahmeti yok bna. O yüzden heralde kız istiyrm yine😂
Hilossssss tombikdoner22 hahah öyle değildir bence ya erkekte çok başka nimett hele ki anne için çok düşkün olurlar 🥳
tombikdoner22 Hilossssss yok benim ilk düşüğm oldu sonra kızm oldu 2.5 yaşnda şimdi de yine hamileyiz düşük tehlikeli geçiyordu ama şuan iyiyiz bakalm😊
Kuzucukno2 Hilossssss tanıdığım tek Duru kendi kızçem😅 çok özgüvenli öğrenmeye çok hevesli ve çok meraklı bir çocuk şu an 1.5 yaşında. Zor bir çocuk değildi başından beri. Mızmız huysuz değil. İlgiyi ve kendini göstermeyi çok seviyo😅 ama şımarık değil davranışları çok olgun ne istediğini bilen bir bebe😅
Sudence_ Hilossssss amin inşallahh evet ilk bebişimiz herkes erkek diyor burada da erkek tahmini yaptılar hayırlısi neyse o olsun diyorum ben de artık 🥰🥰
Esraerdgn95 @Hilossssss benim bir oğluşumm olacak ablası ama kızım olsaydı 5 isim vardı aklımda birini seçecektim. CEYLİN:cennet kapısı,dünya,sevgili,saf,temiz BEREN:güçlü,kuvvetli,tanınmış kişi SARE:güzel,şirin ASEL:bal, tatlı,hoş ECE:kraliçe,güzel kadın
2205 Hilossssss inci , mercan, defne,duru, ipek, nil, şifa, hifa, kumsal, bade, nare, açelya, feray, nasenin çok naif isimler