bscnr Kız ismine karar vermek ne kadar zormuş yaa asla karar veremiyorum 🤦🏻♀️ sizler neler koydunuz kızlarınıza örnek olması açısından 🤗
ozgeserin İkiz kızlarıma Aybüke ve Ayyüce koyacağız inşallah aslında kız isimine daha çok seçenek var
[silindi] ozgeserin merhaba haddim değil ama bence ayyüce pek güzel değil enerji bakımından da araştırdınız mı yüce kelimesi gibi sıfatlar insanlar için pek uygun olmuyor ama haddim değil sevdiyseniz ne güzel Sadece fikrimş belirtmek istedim ❤️
ozgeserin [silindi] teşekkür ediyorum ama babası ısrarlıydı bu konuda diğeri de uyumlu olması adına aybüke düşündüm. Bazen erkekler anlamıyor ama anlamları güzel önemli olan anlamının güzel olması
zynpknt bscnr erkek bebek de zor valla 😂😂 kızım olsaydı elif duru koymak istiyordumm kuzenim vera koydu o da çok hoşuma gidiyor 🌸
[silindi] Melickaya ben kız oldugunu yeni öğrendim erkek biliyordum 1 günde karar verdik eşimle 🤣 2.,kızım
Efendininannesi bscnr oğlum var mehmet adında kızım olursa hüma koymak istiyoruz tekrar erkek olursa ben selim istiyorum bakalım nasip 🥰