Canan1991 Bende yıkadım onları son bir set kaldı o da tamam olunca hastane çantam için olanlar bitmiş olacak onları da bu gün yıkadım kuruyunca onları da ütüleyip hurca koyucam sonra valizi hazırlayacağım Allah’ın izniyle
Ayshaababyy Canan1991 hastane çantasını 35-36 gibi hazırlıyım bence zaten almanyada doktorlar herşeyi veriyor kıyafet 2 dkda koyulacak şeyler diye düşünüyorum
Canan1991 Ayshaababyy ooo çok iyiymiş burda herşeyi biz koymak zorundayız hemişerye verilecekler arasında bebek bezi bile var bizde sizin baya iyiyimiş
Ayshaababyy Canan1991 burda herşeyi veriyorlar göğüs pompası bile dahil bebeğe banyo yaptırıp kendi kıyafetleri varmiş onları giyindirip getiriyorlar ama bebeğe ben kendim bi kaç bi şey götürürüm onlar getirdiklerinde üstündekileri değiştiririm ne kadar hijyenik bilemem
snylyy Ayshaababyy bence bir an önce başla bende 32+2yim geçen hafta başladım bitmiyor.. bitmeme sebebide yerimden kalkamıyor olmam bir anda ağırlık çöktü kalkıpta yapamıyorum bir şey çok zorlanıyorum erkenden yapılmalı bence ne zaman bu ağırlığa düşeceğimiz belli olmuyor
Ayshaababyy snylyy bende artık 32 haftamdayım şükür şuanlık ağırlaşmam yok dediniz gibi nezaman ağırlaşma olur beli değil kasılmam oldu için artık başlıyım dedim
Yaren-kayranik Ayshaababyy 33 haftadayım yıkama bitti ütü yapacam sonra çanta hazırlığı canım bence başla erken değil
Ftrhn Ayshaababyy aynı haftadayıd ben de 31+2 bugün yıkadım yarın ütü yapıp çantayı hazırlıcam inşallah bence zamanı yani
Ftrhn Ayshaababyy kasılma değil dedi doktor ama benim bebiş gün içinde bazen belli bir yerde toplanıyor ve sertleşiyor. Doktora sordum sancu mı diye hayır dedi. Yani çok sürmüyor 1 dk içinde geçiyor.
Ftrhn Ayshaababyy nst e bağlandın mı canım ? Benimki günde bir kaç kez ama mesela çok oturduğumda falan. Doktora sordum düzenli aralıklarla olursa ve şiddeti artarsa o zaman sancı diyebiliriz dedi
Ayshaababyy Ftrhn doktora söyledim sıkıntı yok dedi nst acilde 40-45 arası sancı çıktı ama düzensizdi
Ayshaababyy Yaren-kayranik baya bi kasılmam oldu için korkuyorum işte 32 haftada doğurucam diye korkuyorum artık bu kadar kasılma normal mi acaba
nisoom01 Ayshaababyy ben 32 haftalığım canım dün yıkadım ütüledim yerleştirdim yarım saatte 30 derece de yıkadım hiç bir sorun olmadı
Ayshaababyy nisoom01 evet bende dün yıkadım bu gün kurudu ütüleyip yerleştirdim kargodan gelecek olanlarıda bekliyorum onlarda geldimi onlarıda yıkayıp yerleştiririm