ozge1001 Tamarix yok benim rahim girişim dar o ince çubuk zor giriyor o yüzden doktorum öyle tercih etti
ozge1001 Aysenur_0046 ben anestezi istiyorum Demedim keyfi olarak değil zaten rahim girişi çok dar ve kıvrımlıymış o yüzden o ince çubuk geçerken uzun bir makasla rahimi düzeltiyor doktor o yüzden anestezili daha rahat olacak diye
Aysenur_0046 ozge1001 himm anladim geçmiş olsun yoksa çok basit agri vs olmuyor ben 3 kez oldum allahim kucağına da almayı nasip etsin zorlastirmasin kolaylaştırsın rabbim
Tamarix ozge1001 normali öyle zaten kadının rahminin içine bakıyorlar detaylı onunla o anestezili oluyor
ozge1001 Aysenur_0046 sağol inşallah bekliyoruz 5 gün kaldı test gününe senin3. Aşılamam mı tuttu canım
Aysenur_0046 ozge1001 benim 3ü de tuttu canım ama 2 si düşük oldu 3.yü kucağıma aldım kanda pıhtılaşma varmış şuan kendiliğinden hamile kaldım 2. Gebeligim supriz oldu bize dogumuma az kaldı doğum olana kadr karnımdan kan sulandirici iken kullanıyorum
Aysenur_0046 ozge1001 aşılama olunca ayran icem yoğurt vs ilacın etkisini kesecek şeyler ama avokado ceviz fındık badem ye
Tamarix ozge1001 ben söyledim zaten doktoruma da çünkü rahim filminde rahmin içi tamamen görünmez bu işlemde rahim duvarından kaynaklı mı tutunmuyor ona bakılıyor
ozge1001 Tamarix gerek görürse yaptırırız tabi ama benim rahim duvarım vs kalınlaşıyor ekstra bir durum yok dedi belki kontrol amaçlı yaparız