ozge1001 Tamarix aşılamanın ertesi günü doktorum bana ilk gün dinlen diğer günler normal yaşantına dön hareket daha iyi kan akışı sağlıyor ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor dedi
ozge1001 Tamarix tabii yarın artık normal hayatında yinede ağır işler yapmadan devam et sende inşallah olumlu olur ikimizinde
ozge1001 Tamarix ekstra bi tavisye almıyorum canım çiğ badem ceviz fındık bide kabak çekirdeği içi yiyorum her gün muz kefir gibi besleniyorum
Tamarix ozge1001 ben bugünde çok uzanmadım yine dinlendim de ağır iş yapmadım yani bir vade hareket halindeydim bir kısım insallah iyi sonuçlar çıkar 🙏
Tamarix ozge1001 folik asit alıyorum bende regenesis..B12 dik altı hap alıyorum 320 çıkmış sonuç ama 400 olsun diyorlar diye aldım demirim düşüktü demir hapı alıyorum..avokado muz altın çilek ceviz badem kaju hepsini yiyorum 🤣🤣
ozge1001 Tamarix ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum folik asit artık fazlası zararmış bıraktım 😄 inşallah haber veririm burdan mutlu haberi
Tamarix ozge1001 ben ikinci pakete yeni geçtim insallah bakalım hayırla şerle gelsin bize bebişler 🙏❤️