Slmcnmyeniben Kızlar ilk idrarla yapmadim ama awoxu da denedim bugün malesef negatif ben elendim regl de olamadım ne olacak bakalım
Siyahbeyaz_ Slmcnmyeniben kırmızı renkte işaretlemesen daha iyi olur. Normal at bakalam. Ama göremedim gibi
Merve8155 Slmcnmyeniben sanki cok az var gibi bende gunum gelmeden yaptigimda gorunmuyodu ayni bu sekilde kamerada bile cok zor cikiyodu 2 gun sonrasinda daha belirgin olmustu .kan verebiliyosaniz kan verin veya bekleyin kesinlik icin🌸
Slmcnmyeniben Merve8155 aslında benimki karışık günüm çok geçti test yaptım pozitif çıktı kan verdim negatif pazar gunu ovulasyon testi yapmıştım koyu çıktı gebelik yoksa yumurtlamadir diye düşünüyorum ama 1 hafta da belli olur mu diye de kafam karıştı
Sindirella-94 Slmcnmyeniben benimde böyle bende bekliyorum Bat 13 hala adet olmadım bel ağrısı devam ediyor inşallah vardır seninde
Slmcnmyeniben bgndgd ilk idrar olmaması fark eder mi aceba çünkü öğlen yaptım ilk idrar değildipazartesi sabah yine yapıyım
bgndgd Slmcnmyeniben çok fark etmez benim de böyleydi gün gün arttı sonra kimyasal gebelik geçirdim. Erkenden kan verip üzülmemek için şimdiki gebeliğimi bekletiyorum mesela Tam kırmızı çizgi görmeyi bekliyorum
Slmcnmyeniben bgndgd hayırlısı olsun bakalım sizin testinizi gördüm baya belli bence kan verseniz çıkar hemen
Slmcnmyeniben Bugün çok fazla bel ve kasık ağrısı var sanki regl olacakmisim gibi belki de regl olcam