Zambak-12 ikramm51 nere de bu hastane acaba bende oraya gideyim doktor kım demıstınız başka hastanede takıplı olup ne diye bu doktora gıtmıstınız cınsıyet ıcın mı geldım dedınız bazen kızıyorlar ya
ikramm51 Zambak-12 başından beri aynı yere gidiyorum şuan 31+2 yim artık doğum yapacağım hastaneye gideceğim hiçbirşey söylemenize gerek yok direk gidebilirsiniz doktoru anlayışlı ve ilgili bir doktor Sincan cezaevi kampüs hastanesi olarak geçiyor bi tane doktor var zaten Hasan hoca
Yazmelegi_ byzkksl1 sincan koru hastanesi Aynur malikova ❤️ aynur hocam kayserideyken gidiyordum ben çok memnunum kendisinden pozisyon uygunsa söyler ❤️ bide gerçekten muhteşem bir doktor
byzkksl1 Yazmelegi_ şuan için ilk tercihim kesinlikle Aynur hanım ama çok uzak gidebilir miyim tam emin de değilim hala araştırıyorum o yüzden 😊 çok teşekkür ederim 🥰
Cans__ İkizlere hamileyim 12-13 haftalıkken biri kız biri erkek dedi ve öyle de çıktı. İkizler daha zordue ama doktorum bildi 20 haftalığız şimdi 😍 Keçiören Atatürk Sanatoryum hastanesi perinatologu Coşkun Ümit hocamız 😇
byzkksl1 Cans__ perinatalog normal takipli hastalara da bakıyor mu ? 😊 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️
Cans__ byzkksl1 aa ben riskli olduğum için onu hiç bilmiyorum canım normal muayene bölümüne gidebilirsin sanırım. ayrıntılı zamanında belki perinatologa gidersin