byzkksl1 Ankara’da cinsiyeti erken haftalarda öğrendiğiniz iyi bir doktor önerisinde bulunur musunuzzz
tgbavural byzkksl1 Çankaya Sheraton Otelin karşısında Dr.Baran Celtemen’in kliniği var tam kaçıncı haftada gittiğimi hatırlayamadım ama devlette cinsiyet söylenmeyince kendisine gitmiştik
Yazmelegi_ byzkksl1 sincan koru hastanesi Aynur malikova ❤️ aynur hocam kayserideyken gidiyordum ben çok memnunum kendisinden pozisyon uygunsa söyler ❤️ bide gerçekten muhteşem bir doktor
5_erkek_annesi byzkksl1 özelse sincan koru hastanesi aynur malikova devlet ise 14 haftada bilkent şehir hastanesinde necati hoca
5_erkek_annesi byzkksl1 ben 14 de gittim ama erken gitsen pozisyon uygunsa söyler melek gibi bir doktor aynur hanım muayene ücreti 1050 tl
yacaco06 byzkksl1 kendi muayenehanesi var özel, yılbaşından önce 2500 dü muayenesi şimdi zam gelmiştir 12. Haftaydı benm
Zambak-12 ikramm51 nere de bu hastane acaba bende oraya gideyim doktor kım demıstınız başka hastanede takıplı olup ne diye bu doktora gıtmıstınız cınsıyet ıcın mı geldım dedınız bazen kızıyorlar ya