Tomrisinizi Sule45 çok yakın günlerimiz 30+3 benim de. Zaman azaldıkça stres olduğumu farkettim. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin🌺
Btl_akkurr Sule45 ilk gebeliğiniz mi birde kaç haftlıksınız Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım sakin son günler biraz geçmiyor gibi olur ilkte ama 2. Yada 3. De zaman akıyor benimde 112 günüm ama eminim ki zaman su gibi akıp geçecek ❤️😊
Sule45 Btl_akkurr evettt ilk gebeliğim 30+5teyim şuan gerçekten geçmiyor zaman bazen böyle saat sayıyorum bebişime bir an önce kavuşmak için amin inşallah sağlıkla gelirler hepimizin 🥲☺️
Btl_akkurr Sule45 Canım Ben de ilk gebeliğim de öyleydim Saatleri sayıyordum resmen sonra zamanı varmış ya diyordum Şimdi üçüncü hamleyi nasıl zaman geçiyor anlamıyorum bile Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah o gün de gelecek bebeğin doğacak sağlıkla ve zaman öyle bir yakacak gibi bakacaksın dokuz aylık olmuş zaman su gibi akıp geçiyor
Sule45 nurnnur ben en son bu hafta Salı günü gittim 1750 dedi maşallah benimde önden gidiyor sizin kaç dedi 🥲🧿💕
Sule45 Didemnil35 ayy maşallah sağlıkla gelsinler gerçekten her geçen gün bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı çok heyecanlı 🥲☺️
Didemnil35 Sule45 evet bu sefer nasipse ikinci bebeğim olacağı için daha tecrübeli olurum diye düşünüyorum farklı bir heyecan var ❤️
Sule45 Didemnil35 ayy ne güzel ya tecrübeli olmak isterdim bizim ilk bebeğimiz ve aşırı stres yapıyoruz nasıl olacak diye ☺️
Didemnil35 Sule45 valla bol stresli telaşlı bir şekilde geçiyor ilk çocuk siz onu o sizi büyütüyor 🤭 sağlıkla gelsin hepsi inş
Rafaelli Sule45 son 17)) işte savruluyoruz ordan oraya ,miden yanması, bulantısı, adet agrıları hafıf hafıf…boyle boyle dogmasını beklıyorum
Eceunverkanra Sule45 Merhaba🥰 Bizim de 29+2 ama sezaryen olacagim icin doktorun asagi yukari verdigi tarihe son 66 kaldi ayni donemlerde doğum yapacağız inşallah, benim 2.dogumum olacak nasipse ama sanki ilk gibi heyecanliyim saglikla kavusalim inşallah❤️
Sule45 Eceunverkanra aminnn çok az kaldı benim ilk gebeliğim tecrübesiz ve ne olacağını bilmediğim için tedirginim inşallah sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza 💜💜🤍