Ddm28 Daha önce kuyumcuda çalıştım tektaşlara parça ekleme şansları olduğu için genişleme şansı var ama alyanslarda böyle bir durum olmadığı için genişlemiyor hele ki tamtur alyans tarzındaysa yada çok taşlı bir alyanssa kuyumcular riske bile girmiyor
Talentedmom Ayse0434 zaten normalde de küçük geliyor olmazdı hamilelikten önce hiç çıkarmıyordum çıkarınca tekrar takmadım parmağımın şekli değişmiş resmen 😀
Ayse0434 Talentedmom ay o zaman belki kilo almışızdır bende doğumdan sonra takarım diye umut ediyorum 😅
Emsalk Talentedmom kuyumcular genişletiyor benim bildiğim açılma ince ise olabilir belki ama bilmiyorum
miroscumm Talentedmom benimde hamilelikte veda ettiğim alyansım birgün zayıflarım umuduyla bir köşede dururken ikinciye hamile kaldım 😂 bu dogumdan sonra ya genişletecegim ya yenisiyle degisecegim cunku bir daha o eski halime dönebileceğimi pek sanmıyorum dönsemde onu o zaman düşünürüm artık tek derdim alyans olsun yeter ki döneyim shhshshsnashsj
bravo61 Talentedmom yani bnce doğum sonrası zaten gider kilo hiç oynama yüzükle derim çok rahatsız ediyorsa yüzükte takmak istiyorsunuz ucuz yollu birşey alın idarelik :)