DuyguYMom Zlmdnccc ileri haftada doğum paketi alınıyor mu bi arkadaşım 16. Haftadan sonra doğum paketi alınmıyor demişti ben de henüz paket almadım da
Zlmdnccc DuyguYMom aliniyodur çünkü bende cinsiyet öğrendikten sonra doğum paketi aldım o yüzden daha uygun fiyata geldi ikili üçlü testlerimi yaptırmıştım devlette
Esseraa22 @Beybisiiiii evet ben cinsiyet için gitmstim tek seferlik acilde akşam renkli gösterdi resimde verdi
smy34 Esseraa22 Bişy sorcam size 28 haftalık hamileyim de Sincan koru hastanesine gidicem orda kadın doğuma randevu alsam doktor bana renkli fotoğraf verir mi hatıra kalsın istiyorum:)) Bide ultrason 3D mi yoksa 4D boyutlu mu acaba
senaminikce Zlmdnccc adatuna merhaba ne zaman doğum yaptınız acaba doğum paket ücretleri hakkında bilginiz varmı?
adatuna senaminikce 2 yıl oldu benim sigortam vardı bir de o karşılamıştı şuan fiyatlar bambaşkadır :)
adatuna senaminikce 80bine almıştım diye hatırlıyorum ahmet sühaya gidiyorum memnunum 10 gün sonra doğumum var hatta
zuhra_yldz smy34 2 hafta önce gittim 11 haftalık hamileyim bana normal ultrason fotoğrafı verdiler ama 3d vs var mı diye sormadım açıkcası😅