tazeannesese hmyt129562 yemekleri siz mi hazirladiniz o kısmı nasıl yaptınız. Ben gurbetteyim yanımda kimse yok mecbur yemekleri hazırlıyorum
hmyt129562 @Tinkivinkidipsi bence uzunluğunuz çok korkulacak derecede değil gayet iyi. Umarım zamanında kucağınıza alırsınız
hmyt129562 @tazeannesese ben ilk öğrendiğimden beri kayınvalidemde kalıyorum. Keşke imkanınız olsaydı, Rabbim yardımcınız olsun 🤲💛
Cans__ hmyt129562 süpermiş😇 bende de erken doğum öyküsü var şimdi tekrar hamileyim 20 haftalık ikizler progestanla devam ediyoruz serklajsız rabbim korusun bütün bebişlerimizi
hmyt129562 @"Tinkivinkidipsi her fırsatta ayaklarınızı uzatıp dinlenin bu şekilde bir şey olacağını düşünmüyorum😇
hmyt129562 @zeynepcee1 evet bugün bir aylık olduk bile. Tam 36. Haftama girdim o gün geldi miniğim. Gelişimi 34.hafta ile uyumlu doğdu 2300 gram doğdu ama küvoze girmedi çok şükür. Darısı bekleyen herkese nasip olsun inşallah 🙏
zeynepcee1 Amin inşallah çok teşekkür ederim 🥹 bu süeçte kaç kilo almıştınız ben 2.5 aldım çok az geliyor 27 haftaya göre