oglussannesiiii EsoMom_ ay arada cips felan çok çekiyor canım onlarıda yiyom azıcık arada dayanamıyorum ama napim 😂😂
SuEr_Tu1512 EsoMom_ Ahh bende öyleydiimmm şimdi hâlâ burnumu çeke çeke yiyorum😂 İlk gebeliğimde yani oğlumda hiç böyle bişey olmamıştı, bu ikinci gebeliğim bakalım cinsiyeti neeyy🤔
ikibebekbiranne_ Esseraa22 hayır tadından bahsetmiyorum yani içinde hamileler için sakıncalı hiçbirşey yok, bahsetmek istediğim oydu😁
Busra2135 @EsoMom_ canım cinsiyeti belli mi bende ilk haftalarımda öyleydim sürekli eşimden ciğköfte ayran istiyordum cinsiyeti erkek olabilir benim erkek çünkü 🤭
EsoMom_ Busra2135 ilk hamileliğim erkekti aşermem mide bulantım yoktu bu da hem var hemde çok duygusalım hemde aşeriyorum hep 🤣🤣🤣 Bide 8 haftayız daha 🥰🥰
Bglmmrn EsoMom_ oğlumda bnde oyleydım sürekli çiğköfte yemek istiyodum baharatlı şeyler çok aşerıyodum yedımde çok şükür çocukta bi sıkıntı olmadı ben çok kilo aldım 😃
EsoMom_ Bglmmrn 8 haftayım 67 le hamile kaldım 65 e düştüm valla o kadar baharatlı istemiyorum sadece çiğ köfte 🤣🤣🤣
Deleted33000 EsoMom_ her hamilelik farklı canım zaten bulantı kusma çok yaşayan çok aşerme yaşarmış canı bıseyler cekermis ama bulantısı olmayan yediği için aşerme olmazmış pek öyle derler ama doğru galiba😂😂😂
MervEslinArden EsoMom_ Kızıma hamileyken günlük 2 duble dürüm yediğimi bilirim 40 hafta hemde, sadece hafta büyüdükçe midem aşırı yanıyordu böyle gece uykudan bile uyandığımı biliyorum ama yinede vazgeçememiştim
EsoMom_ mrp2023 kocama aldırcam inat ettim o nefret eder çiğ köfteden ona bilerek aldırıyorum hoşuma gidiyor 🤣🤣🤣