deryaozturkk ppmerlina kız olsun istiyorum ama hissedemiyorum şu an sanki kız dedem erkek erkek desem kız çıkacakmış gibi geliyor 😂
aysct Ben herkesin terlediği ortamda donuyorum herkesin donduğu ortamda sıcak basıyor. Bir terslik var😂
deryaozturkk ppmerlina o kadar kötü ki midem kızlar çok zor ya nasıl dayanıcam iki gündür felaket dün akşam da çıkardım :(
meyra0608 ppmerlina siz kaçıncı haftada öğrenmiştiniz? Doktor bugün daha belli olmaz dedi Nub çizgisiyle ilgili de bişey demedi
ppmerlina meyra0608 benim eğer pozisyon uygun olsaydı doktorum 12.haftada söylerim demişti ama bebiş nazlı çıkmıştı kendini göstermemişti gelecek aya sarkmıştı yani 16 haftalıktım gittiğimde öğrendim 🥹
ppmerlina meyra0608 evett Allah doğuştan kız çocuklarına edep verir derlermiş. O haftaya kadar hep erkek hissettim ama kendini göstermeyince aha kesin kız dedim gerçekten de kız oldu ahahshs prensesim benim 🥹💞💞
ecemag ppmerlina hafif soğuk olsun titreme geliyo bana da hamile olduğum günden beri. Cinsiyet kız bu arada :)
ppmerlina Papatyaaam1 kız Allah canını yaaa ben bi an cakirbebekle karıştırdım o esnada onunla da konuşuyordum kafam ona gitmiş 🤣🤭🤭🤭🤭