ppmerlina Arkadaşlar daha hamileliğimin başındayım ama resmen donuyorum 🤣 elim ayağım buz gibi. Yorganın altına girdiğim halde üşüyorum. İzmirde yaşıyorum ev soğuk da değil yani ne kadar soğuk olabilir ki 🤣🤣 benzer durumu yaşayan var mı
Emiisko ppmerlina mide bulantimin baslamasiyla birlikte 4 guundur yorgandan Disari cikmiyorum bana heryeri herkez her yemek kokuyo gordugum her seyden midem bulaniyo ayy resmen fenalik geciricem
Talentedmom ppmerlina ilk defa duyuyorum genelde Ateş basanı duydum da demekki herkese farklı etki ediyor acaba kanın mı düştü
Mor-kelebek ppmerlina gebelik başında bende de oldu canım özellikle ayaklarım buz gibi oluyordu yorgan altında bile olsam patik ve kalın yünlü çorap giy gerçekten üşüyor insan bu sefer üşütünce mide bulantısı da çoğalıyor 8-9 haftalarda geçti bende üşüme inşallah toparlasn 🌸
ppmerlina Emiisko vallahi aynen benim de yorgandan çıkasım gelmiyor yani karnımda bebe olmasa iki lokma bir şey bile yemicem o derece üşeniyorum 🤣 mesela şu an karnım kazındı ama kalkmak çok zor geliyor soğuk diye
ppmerlina Talentedmom düşmüş olabilir bitanem normalde de kanı sınırlarda olan biriyim öğrendiğimden beri 3-4 kere kan verdim pazartesi yine vericem eğer o sebeptense doktor kan ilacı başlatır herhalde 😔 zaten her gebe içiyormuş sanırım
Emiisko ppmerlina ben iyemiyorum canim yaa midem hicbirsey almiyo insallah hepimizin ki en yakin zamanda gecer
ppmerlina Happyka yok canım inşallah nasipse pazartesi günü ilk poliklinik randevuma gidicem. Bebişimi arefe günü öğrendim o yüzden mecburen hep acilde kan verdim çok şükür yükselişi hep gördük. Doktor direkt kan ilacı başlatır sanırım
Talentedmom ppmerlina normalde kan ilacı 12 haftalıkken başlanıyor ama senin durumun farklı kansızlık çıkarsa eğer belki erken başlar siyah kuru üzüm bol tüket
DuruDefne_mommy ppmerlina ay ben niye yanıyorum ayaklarıma ateş basıyor bende daha yolun başındayım ama bunalıma girdim şimdiden 😅
DuruDefne_mommy ppmerlina aslında hamile olmadan önce ki belirtim ayak üşümesiydi ama birden yok oldu 😄😄