Oncelikle basiniz sagolsun , cennet bahcelerinde kavustursun allahilm sizi 🙏🏽gecen yil subat ayinda ayni sekilde 35 haftalikken kalbinin durdugunu ogrenmistik . normal dogum diye baslayip malesef sezeryane donmustuk ve dogum sezeryan olmustu. Dediginiz gibi o psikolojiddeyken cok beklemek istemiyordum bende doktorlarin bazilari 6 ay bazilari da 1 yil bekleyin demisti. Hamile kalmadan once surekli kontrollere gittim dikislerim icin iyilesmesi ne durumda nasil ilerliyor diye. Cok sukur doktorum 6 aydan sonra hamile kalabilirsin dedi ve allahima sukurler olsun oda aratmadı ve 6 ayim doldugunda hamile kalmistim. Suan da 33 haftalik hamileyim. Dikislerime gelince herhangi hi sorun yasamadim cok sukur. Tabiki gerilmeye bagli ara ara sizlamalar oluyor , beni rahatsiz eden tek sey dikis yerinin kaşıntısı. Suan ilk sezeryanimin ustunden 1 sene gecmis oluyor, nasipse insallah 25 gun sonra dogumu yapmayi planliyoruz. İlk sebeplerden ve sanci gelip dikislere zarar vermesin diye 37 + da olacak ,tek temennim saglikla kucagimiza almak. Gerisi bi sekilde halloluyor. Kontrollerinizi aksatmayin ve doktorunuzun tavsiyelerine uyun. Allah isteyen kimsenin kucagini da bos birakmasin insallah 🙏🏽❤️ herkese kolay ve saglikli doğumla dilerim, evlatlarimiza kavusmak umidiyle 🫂