QueenMomm dyann1 bende geçen ay gittim ama artık hamile olarak değilde bebişle gitmek istiyorum kendimi taşıyamıyorum zor oluyor öylede tatil🫠🫢
mrp2023 QueenMomm yaz tatili malesef 🐣 ağustos sonu eylül başı doğum görünüyor kış tatili yaparız inşallah 😂
QueenMomm gunesveguney bizde bungalowa gittik ama ben sıcak havuzdan bebişe bişe olur diye giremedim havuza onun dışında güzel geçti eğer bungalova gidicekseniz bence eylül ayında Karadeniz turu güzel olur farklı olur yani🥰
gunesveguney QueenMomm inşallah ya çok istiyorum Karadeniz’e gitmek 🥹 doktoruma sordum bende su ılık olursa sorun olmaz dedi suyun sıcaklığını ona göre ayarlatıcaz havada güzel olursa inşallah güzel olur ya iş hamilelik yalnızlık çok yoruldum gğzel geçer iyi gelir inşallah 🥹
QueenMomm cglgkdnz aslında eylül gibi gidebilirsin bebişin üç aylık oluyor zor olmaz diye düşünüyorum 🥰
cglgkdnz QueenMomm düşündüm aslında ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum 😂 7-8 saatlik yol 3 aylık bebiş ve 2 yaşına yeni girmiş diğer bebiş 😅
YouAreMySunshine bravo61 Benimkide doğmadı ben jollyi arayıp aldım onlar kk bilgisi istemedi ödeme için normal ödeme ekranı linki gönderdiler ödedik, doğunca da tc si için arayıp bilgilendirin dediler
QueenMomm gunesveguney gönlündeki gibi güzel olur inşallah canım cidden kafayı dinlemek için tatil şart🥰