QueenMomm Merhaba kızlar Hem çalışıp hem hamilelik süreci geçirip hem doğum yapıp bir tatili hakettiğimizi düşünüyorum..🤭 Bu yıl tatil planlarınız nedir?Özellikle doğum yapıp sonrasında tatile gidecek olan anneler ne gibi düşünceleriniz var.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.🥰
Girlmama QueenMomm kizim tatile gidecegimizde 3,5-4 aylik oluyor karavanimiz var kuzenlerimin de karavani var onlarla birlikte bir koyda karavanlarimizi durduracaz 🤠 ama bebegim icin guneslikli simit bulamadim mayosunu h&m den alacagim sezonun acilmasini bekliyorum yeni mayolar icin
bravo61 QueenMomm bizde gidicez tatile ama erken rez. Tatil alamadım henüz bebeğin TC istiyor internetten alırken 😂 Daha doğmadı, TC yok doğsun alıcam direk😅
Esma006 QueenMomm gitmeyi tabincok isterim temmuzda doğumum olucak ama bir yıl boyu da gitmemeyi düşünüyorum en azından bir yaşına girer oda bende rhat ederim gitttgimiz tatilden birşey anlaamicaksak gitmenin bir gereği yok diye düşünüyorum
ErsBegAs QueenMomm aiyy ağustos ortası doğum ama gitmeye korkuyoruz doğrusu.. muhtemelen kış tatili kaplıca falan yaparız oğluşla
Gulsahs Eşimin memleketine gideceğiz Haziran’da kızımın 40 çıkaracağız bebişle nasıl yolculuk olacak acaba😂
QueenMomm Gulsahs eşiniz nereli? Bende yolculuktan dolayı nasıl geçer nere gitsek çok uzaklaşmasak mı düşüncesindeyim☺️
Gulsahs QueenMomm düzceli İstanbul’a 3 saat uzaklıkta ama arılardan çok korkuyorum benim için zor geçecek😬
QueenMomm Girlmama ayy okurken hayalini kurdum cidden çok güzel bir tatil planı😍 Bn trendyoldan aldım simidini güneşlikli hemde bi bakın isterseniz🥰
Girlmama QueenMomm yaaa fotograf atabilir misin kizim suyu cok seviyor dusbalirken o kadar hosuna hidiyor ki bend ehamileligimde hep yuzdum ondan midir bilmem 🤗
QueenMomm Girlmama Ben böyle sade mavi birşey aldım bebişim erkek olduğu için🤭Ama memnun kaldım kaliteside gayet iyi cnm🥰
nisaakb Girlmama deniz sezonu başlayacak hamileyken denize girmek sakıncalı mı acaba diye düşünüyordum siz girdiniz galiba bol bol bi sıkıntı olmadı değil mi ☺️
QueenMomm bravo61 evet o kısımla bende karşılaştım oteli aradık o şekilde yaptık rezervasyonu isterseniz sizde otel ile görüşün ☺️
Cacaege bravo61 ETS’den erken rezervasyonla aldım ben benden istemedi hatta bebeğin doğum tarihini 20 Nisan 2025 olarak girmiştim sanırım, çocukların doğum tarihlerini yaşlarını istiyor sadece benim tc istedi, bi bakın isterseniz
YouAreMySunshine bravo61 Benimkide doğmadı ben jollyi arayıp aldım onlar kk bilgisi istemedi ödeme için normal ödeme ekranı linki gönderdiler ödedik, doğunca da tc si için arayıp bilgilendirin dediler
QueenMomm Esma006 bende bu konuda çok kararsızdım ama tam tersi herkes yeni doğduğunda gitmemi tavsiye etti cnm çünkü yenidoğan bebeklerin sadece mama uyku şeklinde oluyor düzenleri tabii gazlı kolik bir bebek olmazlarsa inşallah bu yüzden daha rahat geçtiğini söyledikleri için bizde küçük bi tatil yapma kararı aldık eşimle☺️
bravo61 QueenMomm bi kaç otelle görüştümde ödemeyi biz alalım kk bilgilerinizi verin dediler ama ben güvenip veremem 😅 siteden kendim almam lazım diğer türlü şüphe duyuyorum 😂😂😂
bravo61 QueenMomm tatil sepeti, jolly ve ets güvenilir canım senelerdir oralardan alıyorum tatillerimi güvenilir :)