Miss_molotov Askkokuluyavrum canim asagiya numarami yazdim ben bir cesaret istersen bana whatsapptan yaz gruba ekliyim grup acicam:)) sonra gelmek isteyenleri ekleriz .
Miss_molotov Biz bugun kalp atisi duyduk cok sukur 🙏🏻Sat a gore 7+6 ama suan usg de 6+5 gozukuyoruz :)
Miss_molotov mk123 05309433736 numarami eklerseniz grubu acmis olalim🙏🏻 Benim ilk gebeligimden olan arkadaslarim hala durur cocuklarimiz birlikte buyudu:))
Mucizeeeee Bende 7+4 ilk hamileliğim rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah🤲🤲
EsraEk1453 Miss_molotov tam olarak ne zaman gecmıştı bulantın arkadasım benmde 2. Gebelıgım 1. De hıc bırsey yasamadım bu 2. Beni yamulttu 😞😞
Miss_molotov EsraEk1453 12. Haftadan sonra gecmisti canim ilk 3 ay oluyor sonra azaliyor bitiyor ama bitmeyende var bilirsin muhtemelen 12z haftasa gider hormonlar arttikca bulanti oluyor
Miss_molotov Whatsapp an itibariyle acildi eklenmek isteyen yukaridaki numarama mesaj ayazarsa ekleyebilirim🥰
Busracetinn Miss_molotov hadi ya 😐 Ben de çok hevesleniyorum ama her güzelliğin bir de zorluğu oluyor 🤗
Sidelya Burcuu8997 10+6 eylül 7 görünüyo ama mümkün değil bence bizim de ağustos ta gelecek kesin ikizler en geç 38 de doğuyomuş 💃🏽 Erken kavuşma yaşanacak 🥳
2017Gelini 10+4 kasığımda arada ağrı oluo bişey olcak DİE çok korkuyorum sizde de oluyomu kızlar,10 gün sonra Allah’ın izniyle 2 li tarama testi olcam 🙏🏻
Miss_molotov 2017Gelini oluyor ama muhim degil magnezyumun dusuktur doktoruna sorup kullanmaya baslayabilirsin.