Birannelikmeselesi Selim_Alparslan alparslan kuzeninin adı. Tuğrul güzelmiş ama kuzum. Maşallah Selim de benim yeğenim 🙈 bizde türk isimleri sanki kapılmış gibi
Selim_Alparslan Birannelikmeselesi Yaa neye karar vereceksin kuzum? Göktürk , Bilge Han, Kağan, Teoman , Tuğra, Alp Yiğit, Atabey, Aybars, Balamir, Bartu, Bertuğ, Buğra, Cengiz Han, Egemen, Göktuğ, Metehan Başka da yok sanırım kuzu ya
Tugce396 Tarihte var mı bilmiyorum ama ben oğlumun adını Ilgaz koyacağım. Anlamı ve tınısı bana çok güçlü geliyor. Aynı zamanda Türkçe bir isim.
1prens_1prensesannesi_ Birannelikmeselesi Metehan ismi düşünüyoruz bizde canım soyadımız da Oğuz çok uyumlu oluyor
Birannelikmeselesi 1prens_1prensesannesi_ çok güzelmiş gerçekten. Ay bunları listeleyip eşime sunacağım hepsini
Nilayy95 Birannelikmeselesi bende bunu kız bekliyordum kaç tane isim vardı arasından seçecektim ama oğluşa gerçekten zor oluyor 😊
Kudenova Birannelikmeselesi ya biz de çok istedik biliyo musun teoman ismini sonra dedik bu halka fazla gelir diye 🙃
Birannelikmeselesi Kudenova biraz işte fazla olsun diyorum aslında. Ama kimisi işte çok ağır, çok tuhaf. Ay sanatçıdan dolayı mı seçtiniz falan diyince sinir oldum. Ne alakası var yani yüzyıllar önce yaşamış imparator adam. Neden sanatçının adı diye seçeyim
Kudenova Birannelikmeselesi hayır ağır değil teo dersiniz hem çok tatlı değil mi:) bence koyun güzel yakışıklı erkek ismi:) evet öyle ayrıca sanki şarkıcı teoman kötü mü sanki
Birannelikmeselesi Kudenova orası öyle tabi kötü değil zaten yoksa isimden de çoktan soğurdum 🤣 ama öyle tepki alınca insan bir tuhaf oluyor. Ay hadi bakalım. 🥰🥰🥰🥰
Birannelikmeselesi Selim_Alparslan herkesden öyle güzel isimler çıktı kiii herkese teşekkür ettim umarım kimseyi atlamamışımdır ❤️ atilla düşünüyorduk ama dediğim gibi arkadlaımda var diye ondan vazgeçtim. Alparslan, selim, cihan, kağan/kaan akrabalarda var mert ve yiğit benim eski erkek arkadaşlarım öneremiyorum 🤣🙈 ama eşimde bende Teoman’ı ikinci seçenek olarak seçmiştik. Çok insan böyle değişik değişik yorumlar yapınca sinirim bozuldu. Aslında takmam kimsenin söylediklerini ama takılacağın tuttu sanırım. Ondan böyle bir post açtım. Sanırım Teoman a geri döneceğim ya.