Birannelikmeselesi Kızlar aklımda bir isim vardı ama ilkokul arkadaşım oğluna aynı ismi koymuş. Hala görüşürüz çok sık olmasa bile ve görüştüğümüz grupta sadece ikimizin çocuğu var. Aynı isim olmasını istemiyorum. Sizden Türk erkek isim önerileri bekliyorum 🩵🩵🩵
Birannelikmeselesi Yuuki Kub26 Nilayy95 Melikeex Teoman düşündüm aslında hem Türk imparatorlarından hem de Atatürk’ün Kazım Özalp’in oğluna verdiği isim. Böyle çok anlamlı geliyor bana ama çevremde hep burun kıvırıyorlar 🫣 soru işareti oluyor benim de aklımda. Sizin fikriniz nedir ?
Birannelikmeselesi Melikeex Nilayy95 Alparslan barlas ve bartu direkt yakın akrabalarda var kızlar. Onlar da çok güzel.
Kudenova Birannelikmeselesi ya biz de çok istedik biliyo musun teoman ismini sonra dedik bu halka fazla gelir diye 🙃
Birannelikmeselesi Sedset Leilani Timur benim önerimdi onu da eşim istemedi. Tüm isimler güzel ama böyle arada kalıyor insan
Birannelikmeselesi Nilayy95 kızımda çok kolay koyduk isim ama erkekte kitlendim resmen 🙈 bunu da hep kız olacak gibi hissediyordum. Hazırlıksız yakalandım sanırım.
Birannelikmeselesi Kahverengihisler bunlarda çok güzeller. Ya zaten kötü isim diye bir şey yok hepsi ayrı ayrı çok güzeller ya Ama kız ikisi de eski erkek arkadaşlarımın isimleri 🤣 öneremiyorum onları adama.
hamcokelek33 Birannelikmeselesi aybars koyacağız allah izin verirse💖🧿 ben de hep güçlü türk isimleri diye araştırdım ve istedim, kız olsaydı da aybala olacaktı💖🥹
Nilayy95 Birannelikmeselesi bende bunu kız bekliyordum kaç tane isim vardı arasından seçecektim ama oğluşa gerçekten zor oluyor 😊
Selim_Alparslan Birannelikmeselesi Alparslan Tuğrul koyacağız oğlumun ismini inşallah 🥰 İlki de Selim 😊 annesinin kuzusu Birtane Selimim🥹🥰
Birannelikmeselesi Selim_Alparslan alparslan kuzeninin adı. Tuğrul güzelmiş ama kuzum. Maşallah Selim de benim yeğenim 🙈 bizde türk isimleri sanki kapılmış gibi