Ipek321 minnakhanimmm benim de yanlış çıktı aslında ama burda bir arkadaş 1 yaş ekle yazmış öyle yapınca doğru çıkıyor garip şaşırdım
Ipek321 Merve_kucuk ereger 1 yaş ekleme muhabbetiyle bakarsam şuan benim de ikisi tutmuş oluyor normalde tutmuyordu ayy bu da erkek gösteriyor iyice merak ettim
Ipek321 Rabiayunus2025 bende ordan baktım ama 1 yas eklemek gerekiyormuş galiba öyle yapınca değişti işler 🥰
Ipek321 Mervkskdjdjfjfjf Bende normalde tutmadı ama 1 yaş ekle dedikleri zaman tutuyor şuan 3. Bebeğimi iyice merak ettim sağlıkla gelsinler inşallah 🌹🌹
Ipek321 Rabiayunus2025 bende öyle yaptım o zaman tutmuyor ama yaş ekleme muhabbeti olunca ilk 2 bebeğimde tutuyor
Ipek321 Asklim canım erkek gösteriyor ama ben 1 yaş eklemeden hesapladım sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini beni de haberdar edersin 🌹
ikibebelianne-M Ipek321 cin takvimine gore hamile kalmadım ama oğlumuda kontrol ettim tuttu kizima hamileyim oda tuttu
Ipek321 ikibebelianne-M bende cin takvimine göre hamile kalmadım hatta ilk 2 bebeğim de bakmadım bunda baya duydum herkesten o yuzden merak ettim
minnakhanimmm Ipek321 ben eklesemde eklemesemde kız çıkmıştı ama benim bütün belirtilerim kızdı sadece yüzük testinde erkek çıkmıştı o doğru çıktı