Aryaamomm @Esma006 rıca etsem bana da bakarmısınız Dogum tarıhım 13.08.2005 Son adet tarıhım 12.04.2025
Ipek321 mardine474 internet üzerinden cin takvimi hesaplama varmış arkadaşım bakmış tutmuş internette de görüyorum tutan da var tutmayan da bende mert ettim
Turuncukelebek Ipek321 ocak ayından sonra doğanlar 1 yaş ekliyor mesela ben 38 yasındayım nisan doğumluyum 39 olarak bakıyorum
Aryaamomm @Turuncukelebek canım bana da bakarmısın Dogum tarıhım 13.08.2005 Son adet tarihim 12.04.2025 Kımı kız dıyor kımı erkek bıde canım bu 1 yas ekleme olayı nedir acaba hanı hangısı doğru olan yasla hesaplayan da var 1 yaş ekleyıp hesaplayan da
Ipek321 Merve_kucuk ereger 1 yaş ekleme muhabbetiyle bakarsam şuan benim de ikisi tutmuş oluyor normalde tutmuyordu ayy bu da erkek gösteriyor iyice merak ettim
Aryaamomm @reyhan03K Bı kızım var tabıkıde öncelikle sağlıklı olması hayırlı bı evlat olması ama gönlüm erkekten yanaaa Rabbim inşallah nasıp eder 🥹🤲💙
Ipek321 Rabiayunus2025 bende ordan baktım ama 1 yas eklemek gerekiyormuş galiba öyle yapınca değişti işler 🥰
Ipek321 Mervkskdjdjfjfjf Bende normalde tutmadı ama 1 yaş ekle dedikleri zaman tutuyor şuan 3. Bebeğimi iyice merak ettim sağlıkla gelsinler inşallah 🌹🌹