gozde91 Belisss06 fitil aldım canım bu gece başlayacağım sancıyla beraber mi sürdü peki senin de.7 gün mü sürdü anlayamadım birde
Belisss06 gozde91 karnıma ağrı girdi regli gibi bı anda boule akintiyi hissettim hani ader olursunda akar ya aynı öyleydi hemen doğum evide bize 1 saat o arada gelmemiş alttan muane etti kanama gözükmüyor dedi
gozde91 Belisss06 Allah Allah neden oluyor ki acaba bende de bi geliyor bi duruyor ne olduğunu anlamıyorum
Siyahbeyaz_ gozde91 Tekrar yumurtlama olmuş olabilir kuzum. Bende sadece mide bulantısı vardı oda gitti. Çok takmak istemiyorum da elimde olmuyo.
gozde91 Siyahbeyaz_ tekrar olur mu ki. Hakkımızda hayırlısı olsun canım insan üzülüyor ama yapacak bişe de yok cidden 🤷♀️
Belisss06 gozde91 işte bu leke olmadi ama kadın ağrım 4 ay devam etti acaba sizinde mi öyle olacak üç arkadaş aynı zamanda hamile kalmıştım hatta aralarında ucumuzun de 3 6 10 gün var dogumlarimiz erkek bebekdi Belkıde erkek sizinkisi 😄
Siyahbeyaz_ gozde91 Dün adet oldum kuzum malesef elendim. Artık çocuk düşünceyi sildim. İnşallah gebesindir 🤲🏼🤗
gozde91 Belisss06 ilk çocuğum da erkek ama o kadar rahattım ki onda 8 ay boyunca çalıştım hiç yerime bile oturmadım. İnşallah sağlıkla devam eder benimde dua ediyorum şuan sadece