gozde91 Siyahbeyaz_ bat ne zaman canım. Aslında en iyisi iyice geciktikten sonra bakmak varya böyle streslere giriyor insan
Siyahbeyaz_ gozde91 Kesinlikle öyle 1 gün kaldı adetime https://hizliresim.com/d1qbvq2 heyecanlıyım inşallah vardır 🙈
yesildeniz_ gozde91 tüp bebekle hamile kaldığımda uzun süren kahverengi sulu kanamam oldu. Yerleşme bazen uzun sürebiliyor
gozde91 yesildeniz_ doktorda olabiliyor normal deyince benimde işim rahatladı biraz bugün daha önceki düşük olunca çok korkmuştum birde sancı olunca ama bel ağrım hala geçmedi
Esmerayyyyyy @gozde91 öncelikle sağlıkla kucağına al canim Bu üstüne gorme olayın nasıl oldu Yoğunluğu aynı miydi Regl kadar uzun mu sürdü kanama
gozde91 Esmerayyyyyy yok canım regl gibi olmadı kahverengi akıntı geldi 2-3 kere idrara gittiğimde gelmeye devam etti sonra baya sancım oldu regl olacakmışım gibi sonra geçti. Ama hala belim ağrıyor doktor önlem amaçlı progestan başladı
gozde91 Siyahbeyaz_ kasette tam göremedim ama diğerlerinde var canım. Kaset testler zaten gecikmeden sonra gösteriyor. Ay bekle olmadı kam ver direk 🙈
Belisss06 gozde91 benim ilk gebeliğimde yaklaşık 7 ya da 8 olması lazım baya yoğun kahverengi leke oldu hemen doğum evinin aciline gittim bişey gözükmedi her ihtimale karşılık fitil verdiler bence ihmal etmeyin
Zeszy gozde91 canım hayırlısı olsun seninki yine teste tek pozitif olmuş benim testi pozitif kanda 75 kere kadar beta çıktı 1 hafta sonra kanamam oldu🥲
gozde91 Zeszy benimde düşecek gibi valla canım yine akıntı sancı başladı. Genetik bölümüne gideceğim ben bi bakalım
A_nuur19 gozde91 31 marttı uygulamaya göre ama düzensiz oluyorum geçen ay 4ünde oldum bu ay da öyle olsa 4ünde 5ınde. Diye düşündüm valla düzensiz olduğum için bilmiyorum
Siyahbeyaz_ gozde91 Tekrar yumurtlama olmuş olabilir kuzum. Bende sadece mide bulantısı vardı oda gitti. Çok takmak istemiyorum da elimde olmuyo.
gozde91 Belisss06 fitil aldım canım bu gece başlayacağım sancıyla beraber mi sürdü peki senin de.7 gün mü sürdü anlayamadım birde