Seymaaa05 Kızlar bugün tam 30 haftalık olduk ☺️ 20 ile 30 arası hiç geçmedi gibi geldi 🤣 Neyse ağrılarım artmaya başladı sırt bel bacak kasık ağrıları sizde durumlar nedir 🫣
Kumsal28 Seymaaa05 bizde 32+1 olduk bel agrisindan geceleri uyuyamıyorum 😒 bi uzandım mi kalkamıyorum artık
Sule45 Seymaaa05 30+4ten selamlar resmen 30 olunca bel ağrısı güncellemesi geldi ve ağırlaştım sanki birden eşyaları aldık ama odası hazır değil kıyafetleri yıkamadım olur herhalde her şey ya çok zor gelmeye başladı her şey 🥲
Ayselcnt Seymaaa05 30+1 olduk bizde.. bende baya ağırlaştım.. 10 dakika bişey yapıyorsam yarım saat dinleniyorum.. bel ve kasık ağrım oluyor arada..
Melikeakkc Seymaaa05 bende 30 hafta oldum. Hazırlıklarım bitti çok şükür🙏🏼 az bi eksiğim kaldı diğer ay halledicem. Ağrılar başladı ağırlaştım iyice sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza 🙏🏼
incimikkk @Seymaaa05 bende yarın tam 30 haftalık oluyorum bakalım şuanda bı bel ağrısı var kasık ağrım da nadir oluyo çok ağırlaştım yada kendimi öyle hissediyorum Allah yardımcımız olsun sağ salim alalım evlatlarımızı kucağımıza 💗
Seymaaa05 incimikkk Oh maşallah aynıyız ☺️ rabbim yardımcımız olsun gerçekten bende 28 de sonra zorlanmaya başladım
Seymaaa05 Kumsal28 Evet çok zor benimde belim fıtık var normalde belim çok ağrırdı ama 2 haftadır sırtım daha çok ağrıyor 😤
Minyonannecik Kumsal28 aa aynı haftadayiz 32+1 benimde kasılmalarım çok oluyo bebek toplanıyor ağrıtıyor sizde durum nasil
Kumsal28 Seymaaa05 bende fıtık olmamasına rağmen gece çok kötü oluyor sağa sola dönünce resmen kemiklerim kiriliyor gibi sesler çıkıyor sırtımdan
incimikkk @Seymaaa05 şuanda bende öyleyim sağa sola devrilemiyorum zorlanıyorum eşim şakasına karaya vurmuş gibisin diyo gülüp geçiyoruz 😂
Mhagata Benim de 30+1 bel ağrısı dışında bir şikayetim yok ama henüz hiç bişey hazır değil kafam çok karışık alışveriş konusunda siz başladınız mı
Seymaaa05 Mhagata Benşm alışveriş bitti ara da yine alıyorum bşseyler ama eksikler yok denecek kadar az sadece dolabı ayarlanacak çamaşırları yıkanacak vs onlar kaldı
gamze_gs88 Mhagata alışverişi çokta sona bırakmayın 29+3 deyım ben 2 gün önce bütün eksıklerımı aldım katlaması ütülemesi duzenmesi çok zorluyor insanı çok ağırlaşmadan halledin bence
Seymaaa05 Sule45 Bende aynıyım her şeyi tam aama eşyaları yıkamaya mecalim yok🤣 biri yardıma gelsin diye bekliyorum oyle
Sule45 Seymaaa05 anneme götüreceğim bende 31 ya da 32 de yıkasın diye 😂kıyafetleri dolaba yerleştiricem sonra doğum yaklaşıyor asıl korkum o benim 🥲
Pinnar7 Benim de 30 a 1 kaldı ağırlaşacağımı bilerek her şeyimi hallettim eşyalar bavuluhazırladım bi eksik anne bebek çantası alınacak ama gerçekten doğuracakmış gibiyim artık 40 a kadar nasıl duracağız bakalım
Seymaaa05 Pinnar7 Çok iyi yapmışsınız gerçekten ben de 2 haftaya inşallah yaptırmayı düşünüyorum kaynanama ve kız kardeşime 😂